PlayStation

Llançament de l’edició Renegade de War Mongrels per a PlayStation 5

Meridiem Games ha anunciat el llançament de l’edició «Renegade Edition» de War Mongrels per a PlayStation 5 a les botigues europees. Desenvolupat i distribuït digitalment per Destructive Creations, War Mongrels és un joc isomètric d’estratègia en temps real que presenta una perspectiva poc coneguda de la Segona Guerra Mundial, a través de l’experiència d’un grup de desertors desil·lusionats que lluiten per sobreviure al Front Oriental.

Meridiem Games ha estat responsable del disseny, fabricació i distribució de l’edició especial física de War Mongrels, creant l’atractiva Renegade Edition. Aquesta edició inclou la banda sonora digital del joc, un llibre d’art amb biografies detallades dels personatges i el mateix joc, tot presentat en una funda especial.

El joc narra la història d’un grup de fugitius desil·lusionats que desertaren del Tercer Reich i ara s’enfronten a les brutals proves del Front Oriental de la Segona Guerra Mundial. Mentre es mouen sigil·losament per un territori devastat per la guerra, hauran de confrontar un mal que desafia no només els seus valors i ideals, sinó tota la humanitat.

War Mongrels presenta una campanya punyent que revela aspectes poc coneguts de la Segona Guerra Mundial. L’acció visceral i les escenes animades amplien una història inspirada en relats reals de supervivents i historiadors de guerra. El joc s’esforça per assolir l’autenticitat en els detalls, des dels uniformes fins al terreny regional i els articles de diari.

El desenvolupador, Destructive Creations, ha destacat aspectes de la Segona Guerra Mundial que rarament apareixen en els llibres d’història. Tot el contingut de War Mongrels ha estat sotmès a un escrutini curós i exhaustiu, amb referències a una àmplia gamma de fonts històriques. A més, ha estat verificat pels consultors d’història Michał Flont i Jack Cuccurullo, i avalat per historiadors independents de tot el món.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content