Ordinador

Ratchet & Clank: Rift Apart, a punt de llançar-se a Steam

L’estimat duet intergalàctic, Ratchet & Clank, s’embarcarà en una emocionant aventura a Ratchet & Clank: Rift Apart, i aquesta vegada es dirigeixen a PC per primera vegada. Desenvolupat per l’aclamada Insomniac Games, Ratchet & Clank: Rift Apart per a PC, està previst que arribi a les plataformes de PC el 26 de juliol. El port ha estat realitzat per Nixxes Software.

Els jugadors de PC poden esperar una gran varietat de funcions, que garanteixen una experiència de joc increïble. El joc admet resolucions ultraàmplies, com ara 21:9, 32:9 i configuracions de monitor triple (48:9), que permeten als jugadors apreciar els gràfics del joc. A més, la versió per a PC ofereix velocitats de fotogrames desbloquejades, donant als jugadors l’oportunitat de presenciar l’omnivers en tota la seva glòria. L’addició de reflexos i ombres amb traçat de raigs (RTX) eleva encara més la fidelitat gràfica, oferint un tracte visual immersiu.

A més, Ratchet & Clank: Rift Apart per a PC incorpora tecnologies d’avantguarda per millorar el rendiment i els gràfics. Els jugadors poden gaudir de NVIDIA DLSS 3, AMD FSR 2, Intel XESS i Insomniac Games’ Temporal Injection, que mostra les últimes capacitats d’augment d’escala disponibles. El joc també és compatible amb NVIDIA Reflex i NVIDIA DLAA, que contribueixen a millorar la qualitat de la imatge i la capacitat de resposta.

Per atendre una àmplia gamma de dispositius, Ratchet & Clank: Rift Apart per a PC ofereix una varietat d’opcions de qualitat gràfica. Des d’ordinadors de gamma alta fins a dispositius de joc portàtils, els jugadors poden adaptar l’experiència a les seves capacitats de maquinari. Pel que fa a funcions addicionals, Ratchet & Clank: Rift Apart per a PC inclou suport per a assoliments i estalvis al núvol als populars llançadors de jocs de PC.

Finalment, la versió per a PC és compatible tant amb el controlador DualSense , que permet als jugadors gaudir de retroalimentació hàptica i efectes de disparador dinàmics, i entrades tradicionals de ratolí i teclat. Hi ha una gran quantitat d’opcions de personalització de control disponibles per garantir una experiència de joc personalitzada.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.