Ordinador

Fabledom presenta l’actualització The Art of Soldiery

Grenaa Games, en col·laboració amb Dear Villagers, ha anunciat el llançament de la primera gran actualització del seu joc de construcció de ciutats de contes de fades, Fabledom.

L’actualització, titulada «The Art of Soldiery», estarà disponible en accés anticipat a Steam a partir del 30 de maig. Aquest nou contingut permet als jugadors entrenar el seu propi exèrcit de Fablings per defensar el seu poble de amenaces com esquelets i Golems de Pedra. Aquesta actualització introdueix edificis militars com una pedrera de ferro, arsenal, fortificacions i camps d’entrenament. Grenaa Games destaca el seu compromís d’escoltar els comentaris dels jugadors i afirma que tenen més plans per al joc.

Fabledom ofereix una experiència relaxant de construcció de ciutats ambientada en un regne de contes de fades, amb funcions com edificis personalitzables, mecàniques de romàntic i opcions de negociació. El petit estudi de dues persones promet actualitzacions constants durant la fase d’accés anticipat, incloent-hi edificis addicionals, Fablings, trobades, opcions de romàntic i diplomàcia. També s’ha proporcionat un mapa de desenvolupament del joc més enllà de l’accés anticipat.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.