Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Fall of Porcupine crearà el seu niu a PC i consoles el 15 de juny

Fall of Porcupine crearà el seu niu a PC i consoles el 15 de juny

Assemble Entertainment i Critical Rabbit, anteriorment coneguts com a BUNTSPECHT.GAMES, han anunciat la data de llançament del seu joc d’aventures, Fall of Porcupine. El joc es llançarà el 15 de juny de 2023 i estarà disponible en diverses plataformes, incloent-hi PlayStation 4 i 5, Xbox One i Xbox Series X/S, Nintendo Switch i PC a través de Steam. The Last Days of Summer, una versió de prova del joc, està actualment disponible com a part de l’esdeveniment LudoNarraCon de Steam, que es durà a terme fins al 8 de maig.

Situat a la ciutat de Porcupine, els jugadors assumiran el paper del Dr. Finley, un nou professional mèdic a la ciutat, i navegaran per la seva història en un capítol emocional i canviant de la seva vida. El joc explora temes delicats com la mort, la malaltia, la salut mental i el dol a través de personatges relatables i diàlegs ressonants.

Els jugadors podran establir relacions amb els ciutadans eclèctics i intrigants del joc a través de converses profundes i interessants. Les il·lustracions del joc i la banda sonora de primera categoria també portaran als jugadors a través d’un món bellament il·lustrat ple de color i meravella.

Fall of Porcupine té com a objectiu proporcionar un joc ben estructurat i controls per a jugadors de tots els nivells d’habilitat, des de jugadors novells fins a experts en jocs d’exploració.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.