Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Fall of Porcupine crearà el seu niu a PC i consoles el 15 de juny

Assemble Entertainment i Critical Rabbit, anteriorment coneguts com a BUNTSPECHT.GAMES, han anunciat la data de llançament del seu joc d’aventures, Fall of Porcupine. El joc es llançarà el 15 de juny de 2023 i estarà disponible en diverses plataformes, incloent-hi PlayStation 4 i 5, Xbox One i Xbox Series X/S, Nintendo Switch i PC a través de Steam. The Last Days of Summer, una versió de prova del joc, està actualment disponible com a part de l’esdeveniment LudoNarraCon de Steam, que es durà a terme fins al 8 de maig.

Situat a la ciutat de Porcupine, els jugadors assumiran el paper del Dr. Finley, un nou professional mèdic a la ciutat, i navegaran per la seva història en un capítol emocional i canviant de la seva vida. El joc explora temes delicats com la mort, la malaltia, la salut mental i el dol a través de personatges relatables i diàlegs ressonants.

Els jugadors podran establir relacions amb els ciutadans eclèctics i intrigants del joc a través de converses profundes i interessants. Les il·lustracions del joc i la banda sonora de primera categoria també portaran als jugadors a través d’un món bellament il·lustrat ple de color i meravella.

Fall of Porcupine té com a objectiu proporcionar un joc ben estructurat i controls per a jugadors de tots els nivells d’habilitat, des de jugadors novells fins a experts en jocs d’exploració.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content