Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Kao the Kangaroo gratis a PC, i llançament del nou DLC

Tate Multimedia ha llançat un nou contingut descarregable (DLC) per a Kao the Kangaroo anomenat «Bend the Roo’les». El DLC introdueix una nova campanya, amb el Crab King com a nou enemic, i cinc nous nivells que presenten diferents reptes. El DLC ja està disponible a totes les plataformes per 7,99 €.

A més, Tate Multimedia ofereix el joc base gratuïtament a PC a través de l’Epic Game Store fins a l’11 de maig. Els fans també poden gaudir de la nova Kao the Kangaroo: Anniversary Edition, que inclou el joc base, el DLC Oh! Well i el nou DLC Bend the Roo’les. L’edició per a PC d’aquesta edició especial també inclou un llibre d’art i la banda sonora del joc.

Finalment, Kao the Kangaroo: The Trilogy es va llançar la setmana passada a Steam i a l’Epic Game Store, oferint als jugadors contingut retro dels jocs originals Kao the Kangaroo (2000), Kao the Kangaroo: Round 2 (2003) i Kao the Kangaroo: Mystery of Volcano (2005).

Els fans de la sèrie de jocs Kao the Kangaroo tenen molts motius per estar emocionats amb aquests nous llançaments i DLC!

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content