Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Kao the Kangaroo gratis a PC, i llançament del nou DLC

Tate Multimedia ha llançat un nou contingut descarregable (DLC) per a Kao the Kangaroo anomenat «Bend the Roo’les». El DLC introdueix una nova campanya, amb el Crab King com a nou enemic, i cinc nous nivells que presenten diferents reptes. El DLC ja està disponible a totes les plataformes per 7,99 €.

A més, Tate Multimedia ofereix el joc base gratuïtament a PC a través de l’Epic Game Store fins a l’11 de maig. Els fans també poden gaudir de la nova Kao the Kangaroo: Anniversary Edition, que inclou el joc base, el DLC Oh! Well i el nou DLC Bend the Roo’les. L’edició per a PC d’aquesta edició especial també inclou un llibre d’art i la banda sonora del joc.

Finalment, Kao the Kangaroo: The Trilogy es va llançar la setmana passada a Steam i a l’Epic Game Store, oferint als jugadors contingut retro dels jocs originals Kao the Kangaroo (2000), Kao the Kangaroo: Round 2 (2003) i Kao the Kangaroo: Mystery of Volcano (2005).

Els fans de la sèrie de jocs Kao the Kangaroo tenen molts motius per estar emocionats amb aquests nous llançaments i DLC!

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.