Ordinador

Últims dies de la campanya de Kickstarter de Farsiders

L’estudi tailandès GambitGhost Studio està a punt de tancar la seva campanya de Kickstarter per a Farsiders, un joc d’aventures d’acció en temps real, basat en llegendes i ambientat en un món ciberpunk ple de tecnologia i màgia.

La campanya de Kickstarter està prevista que es tanqui el 5 de maig de 2023. Els mecenes encara tenen tres dies per donar suport a la campanya i obtenir recompenses úniques, com ara una targeta de col·lecció limitada. Per oferir un objectiu més factible, els desenvolupadors han reduït el primer objectiu a 50.000 dòlars.

Farsiders ofereix una aventura d’acció amb una trama on els jugadors es troben amb herois llegendaris, descobreixen noves cartes de sort, lluiten contra diferents enemics i realitzen diverses habilitats de combat contra vilans històrics. El joc ofereix als jugadors l’oportunitat de millorar la tecnologia i la màgia, utilitzar equipacions d’armes per obtenir una millora passiva única i desbloquejar el flux d’energia màgica anomenat «Anima».

Els jugadors poden esdevenir un Farsider i utilitzar les cartes de Tellune, col·leccionar tantes cartes com sigui possible i combinar-les amb les seves armes Spectek preferides per adaptar-se al seu estil de joc.

Farsiders promet proporcionar una experiència de joc amb una música original composta per Laryssa Okada, productora d’àudio de Halo i més.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content