Ordinador

Últims dies de la campanya de Kickstarter de Farsiders

Últims dies de la campanya de Kickstarter de Farsiders

L’estudi tailandès GambitGhost Studio està a punt de tancar la seva campanya de Kickstarter per a Farsiders, un joc d’aventures d’acció en temps real, basat en llegendes i ambientat en un món ciberpunk ple de tecnologia i màgia.

La campanya de Kickstarter està prevista que es tanqui el 5 de maig de 2023. Els mecenes encara tenen tres dies per donar suport a la campanya i obtenir recompenses úniques, com ara una targeta de col·lecció limitada. Per oferir un objectiu més factible, els desenvolupadors han reduït el primer objectiu a 50.000 dòlars.

Farsiders ofereix una aventura d’acció amb una trama on els jugadors es troben amb herois llegendaris, descobreixen noves cartes de sort, lluiten contra diferents enemics i realitzen diverses habilitats de combat contra vilans històrics. El joc ofereix als jugadors l’oportunitat de millorar la tecnologia i la màgia, utilitzar equipacions d’armes per obtenir una millora passiva única i desbloquejar el flux d’energia màgica anomenat «Anima».

Els jugadors poden esdevenir un Farsider i utilitzar les cartes de Tellune, col·leccionar tantes cartes com sigui possible i combinar-les amb les seves armes Spectek preferides per adaptar-se al seu estil de joc.

Farsiders promet proporcionar una experiència de joc amb una música original composta per Laryssa Okada, productora d’àudio de Halo i més.