Ordinador

La remasterització de Scar of the Doll arriba a Steam

Child-Dream ha llançat una versió en anglès de la seva novel·la visual independent, Scar of the Doll, a través de Steam.

Scar of the Doll va ser llançat per primera vegada el 1998 i va arribar a ser un èxit al Japó gràcies als seus elements d’horror psicològics. El joc ara ha estat totalment remasteritzat després de 24 anys i està disponible a Steam amb un descompte del 34, fins al 13 de maig per celebrar el llançament.

El joc gira entorn del misteri d’una germana gran que ha desaparegut, i els jugadors han de descobrir on ha anat. Scar of the Doll és conegut per la seva trama suspensiva i els seus elements d’horror, que el van ajudar a ser pioner en el gènere d’aventures.

La reedició de Steam presenta gràfics renovats, i contingut addicional per a la segona meitat de la història. A més, s’ha introduït un escenari de punts de vista de personatges, que ofereix als jugadors una nova perspectiva dels esdeveniments del joc.

Per als qui no gaudeixen de l’horror, la reedició inclou una funció per desactivar els elements d’horror. El joc també està disponible a Nintendo Switch amb el mateix contingut addicional i gràfics.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content