Sector

Feardemic i IGN anuncien el FEAR FEST 2023

Després del rotund èxit de Fear Fest 2022, Feardemic i IGN s’uneixen novament per oferir una experiència d’horror als fans de tot el món. FEAR FEST 2023, la continuació molt esperada, es durà a terme els dies 6 i 7 de setembre de 2023, oferint dues nits d’entreteniment i terror. L’esdeveniment es retransmetrà exclusivament als canals populars de YouTube i Twitch d’IGN, assegurant que els entusiastes de l’horror puguin gaudir de l’emoció des de la comoditat de les seves pròpies pantalles.

El primer dia de FEAR FEST 2023, el 6 de setembre, començarà amb l’esperadíssim BLACK SUMMER. Aquest esdeveniment reunirà Feardemic i un elenc de creadors de contingut d’horror de primer nivell per mostrar els jocs d’horror més esperats que s’espera que es llancin el 2023 i el 2024. A més, els fans poden esperar una cobertura detallada de diverses produccions d’horror independents, prometent una experiència sanguinolenta i emocionant per a tots els assistents.

La segona nit, es farà història de l’horror mentre Feardemic i IGN presenten la primera edició dels Horror Game Awards. Aquesta prestigiosa cerimònia té com a objectiu honrar els desenvolupadors excepcionals que han fet contribucions significatives al gènere. Presentada per figures reconegudes de la indústria de l’horror, els premis es retransmetran en directe des del famós teatre de Cracòvia. Un dels moments més destacats de l’esdeveniment és l’anunci que els guanyadors rebran un desitjat trofeu daurat, afegint una capa addicional de prestigi.

El que distingeix els Horror Game Awards és que els guanyadors seran decidits pels fans. El juliol de 2023, Feardemic llançarà el lloc web dels Horror Game Awards, proporcionant als fans l’oportunitat de votar pels seus jocs preferits en 15 categories diferents. Aquest enfocament centrat en els fans garanteix que els premis reflecteixen realment les opinions i preferències de la comunitat.

Vam iniciar aquest esdeveniment el 2022 com a tribut a la nostra comunitat d’horror, i la resposta va ser aclaparadora. El suport que vam rebre del desenvolupadors, creadors de contingut i fans va ser realment inspirador. Aquest any, vam buscar crear una experiència encara millor i més valuosa per als fans de l’horror, per la qual cosa vam decidir expandir l’esdeveniment a dues nits: una per despertar l’interès pels jocs que vindran i una altra per celebrar els jocs de l’any passat. És clar que IGN era el soci perfecte per a FEAR FEST, i estem emocionats de col·laborar amb ells en aquest projecte.
Scott Millard, director executiu de Feardemic

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.