Nintendo Sector

Super Mario Bros.: La pel·lícula arriba demà a les plataformes digitals

Super Mario Bros.: La pel·lícula arriba demà a les plataformes digitals

Avui s’ha confirmat que la tan estimada pel·lícula de Super Mario Bros estarà disponible a plataformes digitals a partir de demà. Els fans de Mario, Luigi i el Regne Xampinyó podran gaudir de la seva nova aventura cinematogràfica des de la comoditat de les seves llars.

La pel·lícula de Super Mario Bros, basada en l’icònic videojoc creat per Nintendo, ha generat una gran expectació des que es va anunciar la seva producció. Duta a terme amb col·laboració amb Illumination Pictures, la pel·lícula captura la màgia i la diversió de l’univers de Super Mario Bros.

La trama segueix les aventures dels germans Mario, que s’embarquen en una missió conjuntament amb la princesa Peach, per tal d’aturar els plans del malvat Bowser. Al llarg del seu viatge, es trobaran amb personatges icònics com en Toad, Donkey Kong i altres aliats, i hauran de superar emocionants desafiaments en la seva lluita per salvar el món.

L’estrena a plataformes digitals permetrà als fans gaudir de la pel·lícula sense sortir de casa. Podran llogar-la o comprar-la a través de diverses plataformes de vídeo a la carta. De moment, la pel·lícula es pot trobar en anglès a les principals plataformes amb un preu de 29,99 dòlars. Ben aviat coneixerem si aquest llançament arribarà al nostre territori i, especialment, amb la nostra llengua.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.