Nintendo Sector

Super Mario Bros.: La pel·lícula arriba demà a les plataformes digitals

Avui s’ha confirmat que la tan estimada pel·lícula de Super Mario Bros estarà disponible a plataformes digitals a partir de demà. Els fans de Mario, Luigi i el Regne Xampinyó podran gaudir de la seva nova aventura cinematogràfica des de la comoditat de les seves llars.

La pel·lícula de Super Mario Bros, basada en l’icònic videojoc creat per Nintendo, ha generat una gran expectació des que es va anunciar la seva producció. Duta a terme amb col·laboració amb Illumination Pictures, la pel·lícula captura la màgia i la diversió de l’univers de Super Mario Bros.

La trama segueix les aventures dels germans Mario, que s’embarquen en una missió conjuntament amb la princesa Peach, per tal d’aturar els plans del malvat Bowser. Al llarg del seu viatge, es trobaran amb personatges icònics com en Toad, Donkey Kong i altres aliats, i hauran de superar emocionants desafiaments en la seva lluita per salvar el món.

L’estrena a plataformes digitals permetrà als fans gaudir de la pel·lícula sense sortir de casa. Podran llogar-la o comprar-la a través de diverses plataformes de vídeo a la carta. De moment, la pel·lícula es pot trobar en anglès a les principals plataformes amb un preu de 29,99 dòlars. Ben aviat coneixerem si aquest llançament arribarà al nostre territori i, especialment, amb la nostra llengua.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Skip to content