PlayStation Xbox

Smurfs Kart arribarà en format físic per a PlayStation i Xbox

L’editor Microids i IMPS, els titulars de la llicència dels Barrufets, tenen el plaer d’anunciar que Smurfs Kart estarà disponible en format físic per a PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One i Xbox Series X a partir del 22 d’agost de 2023. Aquest joc, desenvolupat per Eden Games, famós pels seus jocs de carreres icònics com Gear.Club Unlimited, Test Drive Unlimited i V-Rally, ja està disponible a Nintendo Switch. L’encarregada de portar aquesta edició del joc al nostre territori és Meridiem Games.

És hora de posar en marxa els motors i competir contra els teus amics com el teu Barrufet preferit. Escull entre una àmplia selecció de Barrufets, cadascun amb el seu propi kart i superpoder únic. Aprofita els avantatges de la pista amb les dreceres, domina els superpoders dels Barrufets i utilitza bonificacions especials per escalar en la classificació. Siguis principiant o pilot expert, tothom té l’oportunitat d’arribar a la meta, en primer lloc.

El joc compta amb 12 pistes basades en l’univers dels Barrufets, incloent-hi llocs emblemàtics com el poble, el bosc, la presa, els pantans i fins i tot la casa de Gargamel. A més, podràs triar entre 12 Barrufets jugables, des de l’encantadora Barrufeta, fins al savi Gran Barrufet, cadascun amb el seu kart personalitzat i un objecte especial que t’ajudarà a avançar als teus oponents a tota velocitat.

Smurfs Kart t’ofereix la possibilitat de gaudir de la diversió tant en solitari com acompanyat. El joc compta amb suport per a fins a quatre jugadors en multijugador local amb pantalla dividida, la qual cosa significa que podràs competir contra els teus amics i familiars en emocionants carreres plenes de rialles i reptes. A més, també podràs posar a prova les teves habilitats en el mode «Desafiament a contrarellotge», on podràs intentar superar tots els Barrufets en les seves pròpies pistes de carreres i arribar a la part superior de la classificació en línia amb el teu temps més ràpid.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.