PlayStation Xbox

Smurfs Kart arribarà en format físic per a PlayStation i Xbox

L’editor Microids i IMPS, els titulars de la llicència dels Barrufets, tenen el plaer d’anunciar que Smurfs Kart estarà disponible en format físic per a PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One i Xbox Series X a partir del 22 d’agost de 2023. Aquest joc, desenvolupat per Eden Games, famós pels seus jocs de carreres icònics com Gear.Club Unlimited, Test Drive Unlimited i V-Rally, ja està disponible a Nintendo Switch. L’encarregada de portar aquesta edició del joc al nostre territori és Meridiem Games.

És hora de posar en marxa els motors i competir contra els teus amics com el teu Barrufet preferit. Escull entre una àmplia selecció de Barrufets, cadascun amb el seu propi kart i superpoder únic. Aprofita els avantatges de la pista amb les dreceres, domina els superpoders dels Barrufets i utilitza bonificacions especials per escalar en la classificació. Siguis principiant o pilot expert, tothom té l’oportunitat d’arribar a la meta, en primer lloc.

El joc compta amb 12 pistes basades en l’univers dels Barrufets, incloent-hi llocs emblemàtics com el poble, el bosc, la presa, els pantans i fins i tot la casa de Gargamel. A més, podràs triar entre 12 Barrufets jugables, des de l’encantadora Barrufeta, fins al savi Gran Barrufet, cadascun amb el seu kart personalitzat i un objecte especial que t’ajudarà a avançar als teus oponents a tota velocitat.

Smurfs Kart t’ofereix la possibilitat de gaudir de la diversió tant en solitari com acompanyat. El joc compta amb suport per a fins a quatre jugadors en multijugador local amb pantalla dividida, la qual cosa significa que podràs competir contra els teus amics i familiars en emocionants carreres plenes de rialles i reptes. A més, també podràs posar a prova les teves habilitats en el mode «Desafiament a contrarellotge», on podràs intentar superar tots els Barrufets en les seves pròpies pistes de carreres i arribar a la part superior de la classificació en línia amb el teu temps més ràpid.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content