Ordinador

V Rising celebra el seu aniversari amb una gran actualització

Stunlock Studios ha presentat el tràiler complet de jugabilitat de «Secrets of Gloomrot», la primera gran actualització de contingut per a V Rising. Amb data de llançament el 17 de maig, coincidint amb el primer aniversari del joc, aquesta actualització està cerca captivar els jugadors amb una gran quantitat de novetats i millores. Destaquen millores en la construcció de castells, funcionalitats de combat ampliades i canvis significatius en el mapa del joc, incloent-hi la introducció del bioma de Gloomrot.

El tràiler ofereix un tast de la nova i àmplia regió de Gloomrot, una àrea vasta on els jugadors enfrontaran experiments mutants i meravelles mecàniques sorgides de la imaginació distorsionada dels Trancendum. Els jugadors podran aprofitar el poder del llamp i embarcar-se en un emocionant viatge cap a una nova era de tecnologia.

L’expansió també inclou una àmplia gamma de funcionalitats i continguts addicionals. Ara, els jugadors tindran la capacitat de construir múltiples pisos de castells, reclamar territoris per als seus castells i gaudir de noves opcions de personalització per als seus dominis. El sistema de combat ha experimentat millores i diversificació significatives, amb la introducció de nous tipus d’armes i d’una escola de màgia. A més, el sistema de joies permet als jugadors adaptar els seus encanteris segons les seves preferències. El món de Vardoran ha estat completament renovat, oferint als jugadors nous punts d’interès per explorar, paisatges actualitzats visualment, nous objectes i una àmplia varietat de tipus d’enemics. Com a desafiament addicional, els jugadors podran posar a prova la seva habilitat enfrontant-se a 13 bosses addicionals i enfrontant-se a 30 nous tipus d’adversaris.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.