Ordinador Xbox

FIFA 23 arribarà molt aviat a Game Pass

FIFA 23 arribarà a Game Pass per a PC i consoles mitjançant EA Play. D’aquí poc, els subscriptors de Game Pass podran gaudir d’aquesta experiència de futbol.

Xbox ha anunciat que el joc estarà disponible a Game Pass pròximament. Els subscriptors de Game Pass podran descarregar el joc i jugar-hi sense cost addicional. FIFA 23 és una experiència de futbol realista i emocionant que inclou noves funcions i milloraments que fan que el joc sigui encara més divertit. Entre les novetats més destacades, es troben la millora de la jugabilitat, l’ajust de la intel·ligència artificial dels jugadors i el millorament dels gràfics.

Game Pass és un servei de subscripció de jocs de Microsoft que permet als jugadors descarregar i jugar a més de 100 jocs per un preu fix mensual. EA Play és un servei de subscripció de jocs d’Electronic Arts que també està inclòs en Game Pass.

.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content