Ordinador Xbox

FIFA 23 arribarà molt aviat a Game Pass

FIFA 23 arribarà molt aviat a Game Pass

FIFA 23 arribarà a Game Pass per a PC i consoles mitjançant EA Play. D’aquí poc, els subscriptors de Game Pass podran gaudir d’aquesta experiència de futbol.

Xbox ha anunciat que el joc estarà disponible a Game Pass pròximament. Els subscriptors de Game Pass podran descarregar el joc i jugar-hi sense cost addicional. FIFA 23 és una experiència de futbol realista i emocionant que inclou noves funcions i milloraments que fan que el joc sigui encara més divertit. Entre les novetats més destacades, es troben la millora de la jugabilitat, l’ajust de la intel·ligència artificial dels jugadors i el millorament dels gràfics.

Game Pass és un servei de subscripció de jocs de Microsoft que permet als jugadors descarregar i jugar a més de 100 jocs per un preu fix mensual. EA Play és un servei de subscripció de jocs d’Electronic Arts que també està inclòs en Game Pass.

.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.