Mòbil

Niantic llança Peridot, un noc joc de realitat augmentada

Niantic, l’empresa darrere de Pokémon GO, ha estrenat avui Peridot, un joc de realitat augmentada en el que cuidar mascotes digitals. Segons ha compartit Niantic, Peridot ha estat en desenvolupament durant diversos anys, i l’equip està emocionat de poder compartir-lo finalment amb el món.

A Peridot, els jugadors trobaran criatures úniques anomenades «Dots», que es generen de forma procedimental amb un ADN únic utilitzant el sistema «Perigenetics». Els jugadors poden interactuar amb els seus Dots. Jugant, alimentant-los, ensenyant-los trucs i explorant el seu entorn. A mesura que els jugadors es vinculen amb les seves mascotes digitals, poden capturar fotos i vídeos encantadors junts.

A mesura que els Dots envelleixen, els Guardians poden treballar junts per incubar una nova generació de Dots i diversificar l’espècie. El sistema Perigenetics genera innumerables variacions d’aspecte de les criatures, superant el nombre d’estrelles de l’univers o de grans de sorra a totes les platges de la Terra.

Peridot fa servir la visió per ordinador i la recerca en IA per fer que els Dots interactuïn amb el seu entorn de manera realista. L’aplicació promet una experiència màgica que combina tecnologia i natura.

Peridot ja està disponible per a la descàrrega a App Store i Google Play.