Mòbil Ordinador

Torchlight: Infinite ja disponible, amb una entrevista a David Brevik

Torchlight: Infinite, la darrera incorporació a la popular sèrie de jocs de rol, ha estat llançada a tot el món amb una jugabilitat actualitzada i una nova temporada de contingut. El joc, desenvolupat per XD Games, ofereix una llista diversa de herois, opcions de personalització i joc creuat sense interrupcions.

Des de la beta oberta, els desenvolupadors han treballat de valent per afegir contingut i característiques emocionants al joc, satisfent tant als novells com als veterans del gènere. Per celebrar l’ocasió del llançament del joc, XD Games ha publicat també una entrevista amb David Brevik, el creador de Diablo i productor consultor de Torchlight: Infinite. Durant l’entrevista, Brevik reflexiona sobre la seva carrera de 30 anys a la indústria dels videojocs i com Torchlight: Infinite aconsegueix innovar i superar els reptes en un panorama constantment evolutiu.

Torchlight: Infinite promet portar la sèrie en una nova i atrevida direcció, i les primeres ressenyes han estat positives, amb els crítics elogiant la seva acció ràpida, història i jugabilitat. Amb el seu model gratuït, el joc està destinat a captar una àmplia audiència, i la integració creuada de plataformes sense interrupcions significa que els jugadors poden gaudir del joc al seu dispositiu preferit sense sacrificar cap part de l’experiència.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.