Ordinador

Final Liberation: Warhammer Epic 40,000 disponible de manera gratuïta a GOG

GOG, la plataforma de distribució de jocs en línia sense DRM, ha anunciat avui que els jugadors poden reclamar gratuïtament el reconegut títol de guerra Final Liberation: Warhammer Epic 40,000. A partir d’avui, els aficionats a la saga Warhammer poden gaudir d’aquest clàssic dels videojocs sense haver de pagar.

Final Liberation: Warhammer Epic 40,000, desenvolupat per Holistic Design Inc. i publicat originalment el 1997, ofereix als jugadors una experiència immersiva en el fascinant univers de Warhammer 40,000. Amb una combinació de tàctiques de guerra i estratègia en temps real, els jugadors poden liderar exèrcits i enfrontar-se a terribles enemics en èpiques batalles interplanetàries.

GOG ha pres aquesta iniciativa per celebrar el Warhammer Skulls de 2023, brindant als fans l’oportunitat de reviure o descobrir per primera vegada aquest clàssic dels videojocs sense cap despesa econòmica. El joc es pot reclamar directament a la pàgina web de GOG, on estarà disponible per a tots els usuaris durant un temps limitat.

Per als entusiastes de la saga Warhammer 40,000 i els fans dels jocs de guerra en general, aquesta és una oportunitat única per experimentar o recordar aquest títol històric.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content