Ordinador

Final Liberation: Warhammer Epic 40,000 disponible de manera gratuïta a GOG

GOG, la plataforma de distribució de jocs en línia sense DRM, ha anunciat avui que els jugadors poden reclamar gratuïtament el reconegut títol de guerra Final Liberation: Warhammer Epic 40,000. A partir d’avui, els aficionats a la saga Warhammer poden gaudir d’aquest clàssic dels videojocs sense haver de pagar.

Final Liberation: Warhammer Epic 40,000, desenvolupat per Holistic Design Inc. i publicat originalment el 1997, ofereix als jugadors una experiència immersiva en el fascinant univers de Warhammer 40,000. Amb una combinació de tàctiques de guerra i estratègia en temps real, els jugadors poden liderar exèrcits i enfrontar-se a terribles enemics en èpiques batalles interplanetàries.

GOG ha pres aquesta iniciativa per celebrar el Warhammer Skulls de 2023, brindant als fans l’oportunitat de reviure o descobrir per primera vegada aquest clàssic dels videojocs sense cap despesa econòmica. El joc es pot reclamar directament a la pàgina web de GOG, on estarà disponible per a tots els usuaris durant un temps limitat.

Per als entusiastes de la saga Warhammer 40,000 i els fans dels jocs de guerra en general, aquesta és una oportunitat única per experimentar o recordar aquest títol històric.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.