Ordinador

Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War disponible gratuïtament a Steam

En una bona notícia per als amants de l’univers de Warhammer 40,000, Proxy Studios i Slitherine han anunciat que el popular joc de guerra estratègica Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War està disponible de manera gratuïta a través de la plataforma Steam.

El títol, que combina elements de construcció de ciutats, gestió de recursos i combat estratègic, ha captivat una àmplia base de jugadors des del seu llançament original l’any 2018. Ara, amb l’oferiment gratuït, tant els fans de llarga data com els nous jugadors tindran l’oportunitat d’immersar-se en aquest ric univers futurista.

Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War presenta quatre faccions úniques, cadascuna amb les seves pròpies habilitats i estil de joc distintiu. El joc ofereix una gran varietat de missions, batalles i objectius per conquerir, permetent als jugadors experimentar una immersió total en el brutal i caòtic univers de Warhammer 40,000.

L’oferta gratuïta del joc a través de Steam és un moviment estratègic per part dels desenvolupadors per atraure nous jugadors i recompensar els aficionats que han estat fent créixer la comunitat durant aquests anys. No obstant això, cal tenir en compte que el joc inclou opcions de compra de contingut addicional, com paquets de DLCs, per als jugadors interessats a expandir la seva experiència de joc.

Els jugadors poden reclamar Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War gratuïtament a través de la pàgina de la botiga de Steam fins a l’1 de juny a les 10 del matí.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

1 comentari

  1. Final Liberation: Warhammer Epic 40,000 disponible de manera gratuïta a GOG - Nou Joc

    25/05/2023

    […] Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War disponible gratuïtament a Steam […]

Els comentaris estan tancats.