Ordinador

For the King 2 estrenarà beta el 10 de maig

Curve Games i IronOak Games han revelat que la beta tancada de For the King II començarà el 10 de maig. Basant-se en el joc original, For the King II ofereix una barreja d’estratègia, combat tàctic i elements roguelike inspirats en les aventures de taula. El nou joc també inclourà la característica més sol·licitada pels fans: mode cooperatiu per a quatre jugadors.

For the King II permetrà als jugadors explorar un món generat procedimentalment, ple de perills i aventures. El joc està dissenyat per ser desafiador, però també accessible a tots els tipus de jugadors, amb un enfocament en la participació de la comunitat. La beta tancada, que es durà a terme a través de Steam del 10 al 16 de maig, s’utilitzarà per recopilar comentaris i dades de prova dels jugadors de la comunitat.

Sterling Anderson, director d’estudi a IronOak Games, va dir que la Beta tancada ajudarà l’equip a entendre com funciona el joc en directe i els permetrà rebre comentaris valuosos dels jugadors. Els desenvolupadors esperen descobrir errors i problemes de estabilitat durant la beta, i utilitzaran els comentaris rebuts per polir el joc abans del llançament oficial.

La beta inclourà la primera de les cinc aventures jugables, opcions per a un sol jugador i multijugador, i sis classes de personatges, cada una amb les seves pròpies forces i debilitats úniques. Més classes de personatges estaran disponibles en el llançament final. El joc està previst que es llanci a través de Steam el 2023.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.