Ordinador

For the King 2 estrenarà beta el 10 de maig

Curve Games i IronOak Games han revelat que la beta tancada de For the King II començarà el 10 de maig. Basant-se en el joc original, For the King II ofereix una barreja d’estratègia, combat tàctic i elements roguelike inspirats en les aventures de taula. El nou joc també inclourà la característica més sol·licitada pels fans: mode cooperatiu per a quatre jugadors.

For the King II permetrà als jugadors explorar un món generat procedimentalment, ple de perills i aventures. El joc està dissenyat per ser desafiador, però també accessible a tots els tipus de jugadors, amb un enfocament en la participació de la comunitat. La beta tancada, que es durà a terme a través de Steam del 10 al 16 de maig, s’utilitzarà per recopilar comentaris i dades de prova dels jugadors de la comunitat.

Sterling Anderson, director d’estudi a IronOak Games, va dir que la Beta tancada ajudarà l’equip a entendre com funciona el joc en directe i els permetrà rebre comentaris valuosos dels jugadors. Els desenvolupadors esperen descobrir errors i problemes de estabilitat durant la beta, i utilitzaran els comentaris rebuts per polir el joc abans del llançament oficial.

La beta inclourà la primera de les cinc aventures jugables, opcions per a un sol jugador i multijugador, i sis classes de personatges, cada una amb les seves pròpies forces i debilitats úniques. Més classes de personatges estaran disponibles en el llançament final. El joc està previst que es llanci a través de Steam el 2023.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content