Nintendo Ordinador

Super Dungeon Makers ja disponible a Steam i Nintendo Switch

La desenvolupadora rokaplay s’ha associat amb FIRECHICK per llançar Super Dungeon Maker, un editor de nivells en 16 bits, a Steam i Nintendo Switch. El joc s’inspira en clàssics de l’era de la SNES com ara The Legend of Zelda: A Link to the Past, i Super Mario Maker. Els jugadors poden utilitzar el creador de masmorres, fàcil de navegar, per construir les seves pròpies masmorres amb temes i dificultats variables. La caixa d’eines del joc permet als jugadors triar quantitat de nivells, objectes, enemics, trampes, interruptors i objectes ocults que desitgin. Una vegada finalitzats, els jugadors poden compartir les seves creacions amb amics, familiars i la comunitat en general.

Super Dungeon Maker ha estat disponible en accés anticipat a Steam des de febrer de 2022 i ja ha acumulat més de 3.000 masmorres de la comunitat. La caixa d’eines del joc significa que les possibilitats per crear noves etapes són infinites. Els desenvolupadors del joc també han decidit fer que l’editor de masmorres sigui 100% gratuït per a fins educatius. El creador de nivells ja s’ha fet servir en diverses universitats d’Europa i Amèrica del Nord per ensenyar als estudiants els detalls del disseny de nivells.

Un somni fet realitat

Linda Treffler, codirectora i artista de FIRECHICK, va dir: “Super Dungeon Maker és per a tots els fans dels jocs retro que han somniat en poder crear les seves pròpies aventures en 16 bits. Estem impacients per veure el que tots vosaltres podeu crear.” Adrian Kaiser, cap de comunicació de rokaplay, va afegir: “Super Dungeon Maker és una proposta magistral que està plena de possibilitats. És tan fàcil d’utilitzar, i la comunitat de jugadors ja ha estat tan creativa que, abans que t’adonis, el teu cap estarà ple d’inspiració.”

El joc està disponible a la eShop de Nintendo Switch i a Steam per 19,99 euros.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.