Mòbil Ordinador

Foxx arriba com a nou personatge jugable a Flash Party

XD Games ha anunciat que Foxx, el darrer heroi jugable de Flash Party, ja està disponible per desbloquejar dins del joc. Foxx és un lluitador de curta distància. Les seves úniques combinacions d’atacs i la capacitat d’aplicar una «Marca d’Ànima» el converteixen en una forta incorporació al colorit repartiment del joc.

Però això no és tot: Foxx també té una enorme mà espectral que pot ser potenciada, permetent-li agafar i contraatacar fàcilment als seus oponents. Amb la incorporació de Foxx, els fans de Flash Party que prefereixen el combat a curta distància tenen un nou heroi per dominar.

Juntament amb Foxx, XD Games també ha anunciat una nova sèrie d’aparences anomenada «Oda Vernau». La novena temporada de Flash Party, «The Wheel of Destiny», està actualment en marxa.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Mòbil

Niffelheim, ara disponible a Google Play Pass

Niffelheim, el joc de rol de supervivència desenvolupat per Ellada Games, ja està disponible a Google Play Pass. Els jugadors
Skip to content