Núvol Ordinador Xbox

Redfall ja disponible a PC, Xbox Series i Xbox Cloud

Redfall ja disponible a PC, Xbox Series i Xbox Cloud

Redfall, desenvolupat per Arkane Studios i publicat per Bethesda, ja està disponible per a PC, Xbox Series i Xbox Cloud. El llançament del joc ha estat esperat amb expectació per part dels aficionats als videojocs d’acció i aventura.

Redfall es desenvolupa en un món obert amb una gran varietat d’opcions de jugabilitat. El joc ofereix als jugadors la possibilitat de jugar en solitari o en mode cooperatiu amb fins a quatre jugadors en línia. Els jugadors poden triar entre diversos personatges i classes, cadascun amb les seves habilitats.

El videojoc també destaca per la seva història de misteri i horror, situada en una illa remota infestada de vampirs. Els jugadors han de lluitar contra els vampirs i altres criatures monstruoses que es presenten en el joc, així com investigar els misteris que amaguen l’illa.

Redfall s’ha convertit en un dels jocs més esperats del 2023 per als fans de l’ecosistema Xbox, amb molts aficionats esperant amb impaciència el seu llançament. Amb la seva disponibilitat a Game Pass, els jugadors poden gaudir del joc i descobrir tots els seus secrets.

1 comentari

  1. Anunciats els primers jocs de Game Pass de maig - Nou Joc

    02/05/2023

    […] un joc d’acció de món obert, ja es troba disponible a Game Pass. Pel que respecta als altres jocs, us deixem una petita […]

Els comentaris estan tancats.