Ordinador Xbox

Naraka: Bladepoint estrena la seva vuitena temporada

24 Entertainment ha anunciat el llançament de la Temporada 8 de Naraka: Bladepoint, titulada «The Reckoning». La nova temporada presenta un nou heroi, un capítol en el mode campanya del joc i un nou esdeveniment.

La darrera temporada amplia la llegenda del joc i el repartiment de personatges, amb un gir fosc. Una força secreta, coneguda com a «Anicca», esdevé sobre l’Illa Morus i Holoroth, amagant-se a les ombres esperant per dur a terme el seu pla. Els jugadors experimentaran la seva missió a través dels ulls d’un assassí mortal amb una història única.

A més, la Temporada 8 presenta un nou pergamí del tresor ple d’articles únics, com un vestit llegendari per a Akos Hu i molt més. Els jugadors també gaudiran de la darrera incorporació al mode PvE Showdown. Per un temps limitat, els jugadors de Naraka: Bladepoint poden desbloquejar una varietat de tresors, monedes, emoticones i l’accessori llegendari «Cabbage Head».

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.