Ordinador Xbox

Naraka: Bladepoint estrena la seva vuitena temporada

24 Entertainment ha anunciat el llançament de la Temporada 8 de Naraka: Bladepoint, titulada «The Reckoning». La nova temporada presenta un nou heroi, un capítol en el mode campanya del joc i un nou esdeveniment.

La darrera temporada amplia la llegenda del joc i el repartiment de personatges, amb un gir fosc. Una força secreta, coneguda com a «Anicca», esdevé sobre l’Illa Morus i Holoroth, amagant-se a les ombres esperant per dur a terme el seu pla. Els jugadors experimentaran la seva missió a través dels ulls d’un assassí mortal amb una història única.

A més, la Temporada 8 presenta un nou pergamí del tresor ple d’articles únics, com un vestit llegendari per a Akos Hu i molt més. Els jugadors també gaudiran de la darrera incorporació al mode PvE Showdown. Per un temps limitat, els jugadors de Naraka: Bladepoint poden desbloquejar una varietat de tresors, monedes, emoticones i l’accessori llegendari «Cabbage Head».

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content