Mòbil Núvol Ordinador PlayStation

L’actualització 3.7 de Genshin Impact arribarà el 24 de maig

HoYoverse ha revelat notícies emocionants per als fans de Genshin Impact. L’esperada actualització Versió 3.7, està programada per a llançar-se el 24 de maig. Aquesta actualització porta una gran quantitat de noves funcionalitats, incloent-hi l’esdeveniment principal «King of Invokations Grand Prix», més de 60 cartes noves per al TCG (Trading Card Game), i un nou personatge jugable anomenat Kirara.

El «King of Invokation Grand Prix» és un torneig internacional de TCG que té lloc a través del món fantàstic de Teyvat, atraient jugadors de cartes, turistes i fins i tot periodistes de Fontaine, incloent-hi la reportera Charlotte del prestigiós diari The Steambird. A més de cobrir el torneig, Charlotte investigarà un cas misteriós en el lloc, oferint als jugadors l’oportunitat de seguir-la en la investigació mentre interactuen amb personatges de diverses nacions. Mentrestant, el Gremi dels Aventurers ha preparat esdeveniments que s’adrecen a tothom, independentment del seu nivell.

L’actualització també porta una gran expansió al TCG Genius Invokation, amb més de 60 cartes noves, un nou mode PvP (Jugador contra Jugador) i un mode PvE (Jugador contra Entorn). La col·lecció de TCG donarà la benvinguda oficialment a les Cartes de Personatge de tots quatre Arconts, així com a una selecció més ampla de personatges, monstres, armes i artefactes. Amb una major flexibilitat en la construcció de baralles, dos modes especials de TCG serveixen com a excel·lents terrenys de prova. En el nou mode PvP «Arena of Champions», els guanyadors hauran de guanyar un total de 5 vegades, mentre que 3 derrotes els faran començar de nou des de l’inici. L’altra nova incorporació és el mode PvE «The Forge Realm’s Temper», on els jugadors poden seleccionar el nivell de dificultat i condicions addicionals per obtenir punts extra.

A més, els jugadors poden esperar el debut de Kirara, un nou personatge jugable de quatre estrelles que empunya l’espasa Dendro. Kirara treballa com a missatgera responsable i posseeix habilitats excepcionals de transformació com a nekomata. Prefereix atacar als seus oponents amb les seves urpes. L’habilitat elemental de Kirara li permet utilitzar les seves habilitats de nekomata de dues maneres: pot crear un escut o transformar-se per augmentar la seva mobilitat i la capacitat de causar dany. Quan allibera la seva ruptura elemental, Kirara ataca els seus enemics amb un paquet especial que es divideix en múltiples bombes, infligint dany addicional. A més, Kirara té l’habilitat única d’apropar-se a animals més petits sense alarmar-los.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.