Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Focus Entertainment i Auroch Digital llancen Warhammer 40,000: Boltgun

Focus Entertainment i Auroch Digital han anunciat el llançament tan esperat de Warhammer 40,000: Boltgun, un videojoc de trets en primera persona que rendeix homenatge als clàssics «boomer-shooters», en l’univers de Games Workshop. El joc ja està disponible en diverses plataformes, incloent-hi PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch i PC.

Warhammer 40,000: Boltgun ofereix als jugadors una experiència immersiva que combina la rica història de l’univers de Warhammer 40,000 amb la jugabilitat ràpida que recorda als «shooters» dels anys 90. Els jugadors assumeixen el paper d’un Space Marine experimentat en batalla, en una perillosa missió per la galàxia, enfrontant-se als Chaos Space Marines i als Daemons del Caos.

D’acord amb l’estil dels boomer-shooters, els jugadors poden empunyar un arsenal devastador d’armes Space Marine, desencadenant el caos. Els nivells del joc estan dissenyats per ser expansius, permetent als jugadors córrer, saltar i carregar-se mentre es lliuren a un combat intens. La jugabilitat plena d’acció promet una barreja de sprites, píxels i sang mentre els jugadors aniquilen membres de cultes, traïdors i altres enemics utilitzant armes icòniques.

Warhammer 40,000: Boltgun ja està disponible a PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch i PC. Per celebrar el llançament, hi ha un descompte del 10% disponible per un temps limitat a Xbox Series X|S, Xbox One i Steam.

Tant els fans de la franquícia de Warhammer 40,000 com els entusiastes dels shooters retro ara poden immergir-se en el món caòtic i explosiu de Warhammer 40,000: Boltgun.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.