Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Vostok Inc. Pinball arriba a Arcade Paradise

Wired Productions i Nosebleed Interactive s’han unit per llançar una expansió per al seu joc, Arcade Paradise. L’expansió, titulada Vostok Inc. Pinball, introdueix una nova taula de pinball inspirada en el joc Vostok Inc.

Arcade Paradise, conegut per la seva combinació única d’arcade dels anys 90 i simulació de gestió, continua captivant els jugadors amb aquesta darrera incorporació. El Vostok Inc. Pinball DLC promet satisfer els somnis dels entusiastes del pinball amb les seves funcions de desplaçament i missions dissenyades per posar a prova els reflexos dels jugadors al màxim.

La taula Vostok Inc. Pinball ofereix una experiència immersiva, permetent als jugadors realitzar tirs hàbils per tota la taula i augmentar els multiplicadors. Encertar la funció multibola proporcionarà als jugadors l’oportunitat de maximitzar la seva puntuació.

Arcade Paradise Pinball ja està disponible per 1,99 euros a PC, Xbox i PlayStation, amb l’edició «High Score» també disponible per 27,99 €. Tant l’expansió com la nova edició del joc es llançaran a Nintendo Switch el 25 de maig.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.