Mòbil Ordinador

Google Play Jocs per a PC arriba en fase de beta oberta

La beta oberta de Google Play Jocs per a PC arriba al nostre territori, permetent als usuaris accedir a una gamma de jocs de mòbil des del seu ordinador.

Aquesta nova oferta de Google busca proporcionar una plataforma de jocs en línia accessible i diversa als jugadors. Amb la versió beta oberta, els usuaris tenen l’oportunitat de provar i experimentar els jocs disponibles i compartir el seu feedback per millorar l’experiència general.

La plataforma de jocs per a PC de Google Play ofereix una interfície intuïtiva i facilita la descàrrega i l’accés als jocs de la llibreria de Google Play. Això permet als jugadors gaudir de jocs populars de mòbil directament des del seu ordinador. La comparativa més senzilla seria Bluestacks.

La beta oberta de Google Play Games per a PC està disponible en català, oferint una varietat de jocs gratuïts que s’han adaptat per ser jugables a ordinador. També s’espera que la plataforma inclogui funcions socials com ara classificacions i integració amb les xarxes socials. Cal destacar, que Google Play Jocs permet compartir arxius de guardat entre ordinador i mòbil.

Requisits mínims:

  • SO: Windows 10 (v2004)
  • Emmagatzematge: SSD amb 10 GB d’espai d’emmagatzematge disponible
  • Gràfics: GPU IntelⓇ UHD Graphics 630 o comparable
  • Processador: 4 nuclis físics de CPU (alguns jocs requereixen una CPU d’Intel)
  • Memòria: 8 GB de RAM
  • Compte d’administrador de Windows
  • La virtualització del maquinari ha d’estar activada

Amb aquest moviment, Google busca restablir la seva presència en el mercat dels videojocs, després del tancament de Google Stadia. Amb la popularitat dels jocs de mòbil, sembla que s’han interessat a seguir aquest camí. Tanmateix, molts usuaris encara no tenen clar a qui es dirigeix aquest servei, donats els requisits mínims de sistema.