PlayStation Sector

Publicat el primer tràiler de la pel·lícula de Gran Turismo

La pel·lícula «Gran Turismo», un projecte del director Neill Blomkamp, promet portar l’audiència en un viatge basat en la sèrie de videojocs del mateix nom.

La pel·lícula és una desviació significativa del treball anterior de Blomkamp, que solia ser més fosc i més distòpic en la seva natura. Segueix la història de Jann Mardenborough, un jugador que va aprendre a conduir jugant a Gran Turismo i va acabar convertint-se en un conductor professional, competint contra altres conductors. La pel·lícula fa homenatge al joc recreant algunes de les seves característiques, com els marcadors i punts de control. Blomkamp també va incloure moltes referències, amb cotxes que es veuen durant la pel·lícula.

La cinematografia de la pel·lícula fa referència directa a la càmera de persecució del joc, amb el director utilitzant drons per portar càmeres aprovades pel sensor IMAX i un braç de persecució muntat a un R35 GTR, capaç de mantenir el ritme amb molts dels cotxes de la pel·lícula. Blomkamp es va inspirar en la pel·lícula de Steve McQueen, «Le Mans».

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.