Núvol Ordinador Xbox

Anunciats els primers jocs de Game Pass de maig

Xbox ha anunciat una llista de nous jocs i actualitzacions que arriben al seu servei Game Pass, incloent-hi Redfall, Ravenlok i Fuga: Melodies of Steel 2.

Redfall, un joc d’acció de món obert, ja es troba disponible a Game Pass. Pel que respecta als altres jocs, us deixem una petita llista:

Ravenlok

Disponible el 4 de maig a PC, consoles i Xbox Cloud — Entra en un món de meravelles i perill a Ravenlok, una aventura de conte de fades plena d’acció creada per Cococucumber. Segueix la teva curiositat a través d’un mirall místic cap a una terra perduda de monstres terrorífics i una reina malèvola. Esgrimeix la teva espasa, allibera els teus encanteris i lluita contra bèsties en entorns exuberants.


Weird West: Definitive Edition

Disponible el 8 de maig a Xbox Series — Sobreviu i revela els misteris del Weird West a través dels destins entrellaçats dels seus herois poc habituals en un RPG d’acció dels cocreadors de Dishonored i Prey. Descobreix una reimaginació fosca del Western on els pistolers comparteixen la frontera amb criatures fantàstiques. Forma una colla o aventura’t sol i fes que cada llegenda sigui teva.


Shadowrun Trilogy

Disponible el 9 de maig a PC — La Trilogia de Shadowrun consta de 3 jocs de rol tàctics que tenen lloc en un futur ciberpunk distòpic en què la màgia ha tornat a despertar, portant a la vida criatures de fantasia altes. Creat inicialment com un joc de taula fa més de 30 anys, aquest ambient únic ha guanyat un gran nombre de seguidors durant les darreres tres dècades.


Fuga: Melodies of Steel 2

Disponible l’11 de maig a PC, consoles i Xbox Cloud — La seqüela de Fuga: Melodies of Steel arriba aviat! Aquest joc de rol per torns torna amb un sistema de batalla millorat per a més estratègia, així com un nou sistema d’esdeveniments que et dóna més opcions emocionants per influir en la teva experiència.


A més dels nous jocs, els membres de Xbox Game Pass Ultimate podran aprofitar nous avantatges i missions. Madden NFL 23: EA Play Ultimate Team Pack està disponible ara mateix. A més a més, els membres Ultimate poden guanyar punts completant les missions de Game Pass, que aquest mes se centraran en jocs competitius.

Xbox Game Pass també ofereix un descompte del 20% en jocs seleccionats que deixaran el servei aviat:

  • Before We Leave
  • Danganronpa 2: Goodbye Despair Anniversary Edition
  • Hearts of Iron IV
  • Her Story
  • Umurangi Generation: Special Edition.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content