Ordinador

L’actualització 1.3 de PC Building Simulator 2 ja es troba disponible

L’estudi de desenvolupament de jocs amb seu a Liverpool, Spiral House, i Epic Games Publishing han llançat la tercera gran actualització de PC Building Simulator 2, que inclou una gamma de nous components i una col·laboració amb Phanteks. L’actualització 1.3 introdueix ventiladors personalitzats en radiadors i un tema gratuït de taller postapocalíptic disponible a l’aplicació de decoració del joc.

La col·laboració amb Phanteks ofereix una nova llista de carcasses, incloent-hi l’Enthoo Pro 2, Eclipse G500A, Eclipse G360A i Evolv X Digital Midi. A més, l’actualització introdueix el Y40 i Y60 Snow White de HYTE, i el Lian Li LANCOOL III, juntament amb les plaques base B650 i l’edició especial del processador Intel® Core™ i9-13900 KS, que està garantit per augmentar fins a 6 GHz si està refredat adequadament.

L’última actualització també inclou una nova funcionalitat: ventiladors personalitzats per a radiadors. Els jugadors poden agafar qualsevol radiador de refrigeració per aigua i seleccionar un ventilador compatible per optimitzar la seva refrigeració.

PC Building Simulator 2 està disponible a l’Epic Games Store per 24,99 euros. L’última actualització ofereix als jugadors una gamma de noves funcions i millores.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content