Ordinador

L’actualització 1.3 de PC Building Simulator 2 ja es troba disponible

L’estudi de desenvolupament de jocs amb seu a Liverpool, Spiral House, i Epic Games Publishing han llançat la tercera gran actualització de PC Building Simulator 2, que inclou una gamma de nous components i una col·laboració amb Phanteks. L’actualització 1.3 introdueix ventiladors personalitzats en radiadors i un tema gratuït de taller postapocalíptic disponible a l’aplicació de decoració del joc.

La col·laboració amb Phanteks ofereix una nova llista de carcasses, incloent-hi l’Enthoo Pro 2, Eclipse G500A, Eclipse G360A i Evolv X Digital Midi. A més, l’actualització introdueix el Y40 i Y60 Snow White de HYTE, i el Lian Li LANCOOL III, juntament amb les plaques base B650 i l’edició especial del processador Intel® Core™ i9-13900 KS, que està garantit per augmentar fins a 6 GHz si està refredat adequadament.

L’última actualització també inclou una nova funcionalitat: ventiladors personalitzats per a radiadors. Els jugadors poden agafar qualsevol radiador de refrigeració per aigua i seleccionar un ventilador compatible per optimitzar la seva refrigeració.

PC Building Simulator 2 està disponible a l’Epic Games Store per 24,99 euros. L’última actualització ofereix als jugadors una gamma de noves funcions i millores.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.