Ordinador PlayStation Xbox

GYLT fa el salt a PC, PlayStation i Xbox

GYLT, desenvolupat per la reconeguda Tequila Works per a Google Stadia, ha aconseguit escapar la plataforma enterrada de Google per arribar a diferents plataformes. El joc arribarà a PC, PlayStation 4, PlayStaiton 5, Xbox Series i Xbox One el 6 de juliol. Aquesta notícia emocionarà els seguidors del joc d’aventures i horror, els quals han estat esperant ansiosament la seva arribada a altres plataformes.

GYLT, desenvolupat pel aclamat estudi espanyol Tequila Works, va ser un dels jocs de llançament més destacats de Stadia, la plataforma de jocs en el núvol de Google. L’exclusivitat de Stadia havia deixat a molts jugadors sense accés a aquesta captivadora i fosca història, que ha rebut elogis tant per la seva narrativa com per la seva jugabilitat.

Una nova oportunitat

A GYLT, els jugadors assumeixen el paper de Sally. Una jove valenta i decidida que s’aventura en un món de malsons per buscar a la seva cosina Emily. Ambientat en un entorn gòtic i aterridor, el joc combina elements d’aventura i sigil amb una trama intrigant. Amb el seu impressionant disseny visual, atmosfera inquietant i puzles desafiants, GYLT va ser reconegut com un dels títols més destacats de Stadia.

Ara, amb el seu llançament a PC, PlayStation i Xbox el 6 de juliol, un públic encara més ampli podrà submergir-se en aquest món i descobrir els secrets amagats de GYLT. L’expansió del joc a aquestes plataformes populars garanteix que un nou grup de jugadors pugui gaudir d’aquesta experiència única.

El llançament de GYLT en múltiples plataformes també representa un pas endavant per a Tequila Works. Ja que els permet arribar a un públic més divers i augmentar la visibilitat i l’èxit del seu joc. Amb la seva narrativa captivadora i jugabilitat immersiva, GYLT promet conquerir els cors dels jugadors a PC, PlayStation i Xbox.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content