Nintendo

Ja disponibles les ressenyes de Tears of the Kingdom

L’esperat Tears of the Kingdom, un dels videojocs més anhelats dels últims anys, arribarà finalment al mercat demà. Els principals mitjans especialitzats en videojocs han compartit les seves ressenyes. Aquesta nova entrega de la popular sèrie de The Legend of Zelda, ha estat aclamada pels crítics i sembla que satisfarà les expectatives dels fans.

Amb Tears of the Kingdom, Nintendo ha aconseguit mantenir la màgia i la intriga que han caracteritzat aquesta franquícia durant dècades. El joc presenta una narrativa rica i immersiva, ambientada en un món detallat i ple de personatges inoblidables. La combinació d’exploració, acció i resolució de puzles és una vegada més el nucli de l’experiència de joc.

IGN100
Game Informer98
GameSpot100
God is a Geek100
CGMagazine100
Digitally Downloaded95
Video Chums92
Screen Rant100
VGC100
Destructoid100

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

1 comentari

  1. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom ven més de 10 milions de còpies en tan sols 3 dies - Nou Joc

    11/05/2023

    […] botigues per aconseguir una còpia del joc. A més, la recepció crítica ha estat aclaparadora. Tears of the Kingdom ha rebut nombrosos elogis, que l’han aclamat com una obra mestra del gènere d’aventura i un punt culminant de la […]

Els comentaris estan tancats.