Nintendo PlayStation Xbox

Harvest Moon: The Winds of Anthos arribarà el setembre

Natsume ha emocionat avui els fans de Harvest Moon, amb l’anunci de la tan esperada data de llançament de Harvest Moon: The Winds of Anthos, la darrera entrega de l’estimada franquícia. El joc estarà disponible a partir del 26 de setembre i es podrà jugar a diverses plataformes, incloent-hi Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One i Steam.

En un esforç col·laboratiu, Natsume i NIS America també han presentat l’edició limitada de Harvest Moon: The Winds of Anthos per a Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4 i Xbox Series X. Aquesta edició del joc inclou una còpia de Harvest Moon: The Winds of Anthos, la banda sonora original en un sol disc, el peluix Sleepytime Cow en commemoració del 25è aniversari de la franquícia, un conjunt de 6 insígnies d’animals i una caixa de col·leccionista.

Hiro Maekawa, president i CEO de Natsume, ha expressat el seu entusiasme pel proper llançament afirmant: “Estem emocionats d’anunciar el llançament de Harvest Moon: The Winds of Anthos al setembre i de revelar els detalls de les reserves i l’edició limitada del joc. Estem segurs que els fans gaudiran de tots els articles divertits que s’inclouen en el nou joc quan el tinguin a les seves mans aquest setembre”.

Harvest Moon: The Winds of Anthos trasllada els jugadors a la terra d’Anthos, abans pacífica i harmoniosa, vigilada per la benevolent Deessa de la Collita. Els habitants d’Anthos gaudien de protecció contra desastres naturals com ara tempestes i terratrèmols. No obstant això, fa molts anys, una violenta erupció volcànica va sacsejar Anthos, posant en perill la vida dels seus habitants. En un intent desesperat de salvar-los, la Deessa de la Collita va esgotar els seus poders, aïllant els pobles de la terra i deixant alguns individus atrapats.

Els jugadors experimentaran l’agricultura en diferents llocs d’Anthos utilitzant l’última invenció de Doc, l’Expando-Farm, que permet una mobilitat fàcil i el cultiu en diversos entorns, des de muntanyes nevades fins a platges espectaculars. A més, tindran l’oportunitat de criar diferents animals, incloent-hi vaques, gallines, ovelles i fins i tot criatures exòtiques que es troben en la natura d’Anthos.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.