Nintendo PlayStation Xbox

Harvest Moon: The Winds of Anthos arribarà el setembre

Natsume ha emocionat avui els fans de Harvest Moon, amb l’anunci de la tan esperada data de llançament de Harvest Moon: The Winds of Anthos, la darrera entrega de l’estimada franquícia. El joc estarà disponible a partir del 26 de setembre i es podrà jugar a diverses plataformes, incloent-hi Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One i Steam.

En un esforç col·laboratiu, Natsume i NIS America també han presentat l’edició limitada de Harvest Moon: The Winds of Anthos per a Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4 i Xbox Series X. Aquesta edició del joc inclou una còpia de Harvest Moon: The Winds of Anthos, la banda sonora original en un sol disc, el peluix Sleepytime Cow en commemoració del 25è aniversari de la franquícia, un conjunt de 6 insígnies d’animals i una caixa de col·leccionista.

Hiro Maekawa, president i CEO de Natsume, ha expressat el seu entusiasme pel proper llançament afirmant: “Estem emocionats d’anunciar el llançament de Harvest Moon: The Winds of Anthos al setembre i de revelar els detalls de les reserves i l’edició limitada del joc. Estem segurs que els fans gaudiran de tots els articles divertits que s’inclouen en el nou joc quan el tinguin a les seves mans aquest setembre”.

Harvest Moon: The Winds of Anthos trasllada els jugadors a la terra d’Anthos, abans pacífica i harmoniosa, vigilada per la benevolent Deessa de la Collita. Els habitants d’Anthos gaudien de protecció contra desastres naturals com ara tempestes i terratrèmols. No obstant això, fa molts anys, una violenta erupció volcànica va sacsejar Anthos, posant en perill la vida dels seus habitants. En un intent desesperat de salvar-los, la Deessa de la Collita va esgotar els seus poders, aïllant els pobles de la terra i deixant alguns individus atrapats.

Els jugadors experimentaran l’agricultura en diferents llocs d’Anthos utilitzant l’última invenció de Doc, l’Expando-Farm, que permet una mobilitat fàcil i el cultiu en diversos entorns, des de muntanyes nevades fins a platges espectaculars. A més, tindran l’oportunitat de criar diferents animals, incloent-hi vaques, gallines, ovelles i fins i tot criatures exòtiques que es troben en la natura d’Anthos.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content