Ordinador

Prime Gaming afegeix encara més jocs gratuïts

Prime Gaming afegeix encara més jocs gratuïts

Prime Gaming, la plataforma de jocs d’Amazon Prime, ha anunciat encara més jocs gratuïts per als seus membres. Amb una selecció diversa i variada, els subscriptors d’Amazon Prime tindran accés gratuït als següents títols:

Beasts of Maravilla Island

En aquest joc, els jugadors s’embarcaran en una aventura màgica per una illa plena de criatures fascinants, capturant imatges i descobrint els seus misteris.

Calico

A Calico, els jugadors gestionaran una cafeteria de contes de fades, decorant i personalitzant l’espai mentre interactuen amb una gran varietat de personatges de peluix adorables.

DKO Divine Knockout

Aquest joc de lluita frenètica permet als jugadors enfrontar-se en emocionants batalles multijugador online, utilitzant personatges amb habilitats úniques i entorns interactius.

Double Kick Heroes

Una combinació de joc de música i tiroteig, Double Kick Heroes convida els jugadors a sobreviure un apocalipsi zombi conduint un cotxe armat i punxant la bateria al ritme de la música.

Shattered Tale of the Forgotten King

En aquest joc d’acció i aventura, els jugadors exploraran un món enigmàtic i postapocalíptic, lluitant contra monstres colossals i resolent misteris antics.

Tiny Robots Recharged

Amb un estil visual encantador, Tiny Robots Recharged proposa als jugadors resoldre puzles intel·ligents per ajudar els robots protagonistes a restaurar la seva fàbrica abandonada.

Tandem: A Tale of Shadows

Aquest joc de plataformes i resolució de puzles transporta els jugadors a l’ambient misteriós de la París del segle XIX, on hauran de manipular ombres per descobrir els secrets amagats.

Turnip Boy Commits Tax Evasion

En aquest joc d’acció i aventura amb un toc d’humor, els jugadors controlaran un nap maldestre i descarat que, en lloc de pagar impostos, s’endinsarà en una sèrie de missions extravagants.

Aquests jocs gratuïts estan disponibles per als membres d’Amazon Prime, proporcionant una oportunitat emocionant per aprofundir en una varietat de gèneres i experiències de joc. Els subscriptors poden descarregar els jocs a través de l’aplicació de videojocs d’Amazon Games. És important assenyalar que aquests títols estan disponibles fins al pròxim 5 de juny.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

1 comentari

  1. Prime Gaming afegueix quatre jocs nous, incloent-hi un clàssic català - Nou Joc

    23/05/2023

    […] Prime Gaming afegeix encara més jocs gratuïts […]

Els comentaris estan tancats.