Nintendo Ordinador

Hello Goodboy i Terracotta arribaran a Nintendo Switch i PC

Dos nous videojocs que exploren la vida després de la mort es llançaran el 25 de maig de 2023 a PC i Nintendo Switch.

El primer joc, Hello Goodboy, és un joc d’aventures no lineal desenvolupat per Rolling Glory Jam. Segueix la història d’Iko, un noi recentment difunt que ha de resoldre els misteris de la vida després de la mort amb l’ajuda d’un gos anomenat Coco. El joc presenta una trama commovedora amb una atmosfera de conte de fades, mentre que els jugadors viatgen a través de la vida després de la mort i fan amistat amb altres ànimes. El joc tindrà un preu de 14,99 dòlars i suportarà les llengües anglesa i xinesa (simplificada).

El segon joc, Terracotta, és una aventura d’acció i puzles desenvolupada per Appnormals i publicada per Freedom Games. Està ambientat a la dinastia Qin i segueix la història d’un soldat que ha de rescatar altres guerrers després que una antiga maledicció els congelés en pedra gelada. El joc presenta puzles de doble cara que requereixen que els jugadors passin de Yin (fosc) a Yang (llum) per resoldre’ls. Terracotta tindrà un preu de 19,99 dòlars i suportarà els idiomes anglès, espanyol, així com xinès (simplificat i tradicional).

Els desenvolupadors de Hello Goodboy descriuen el joc com una experiència terapèutica que celebra la bellesa de les connexions humanes i difon el missatge de la bondat humana. Mentrestant, els desenvolupadors de Terracotta estan emocionats de portar el joc a la plataforma Nintendo Switch i de presentar una nova audiència a la majestuositat de la dinastia Qin.

Els jugadors poden trobar més informació sobre tots dos jocs en els llocs web oficials.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.