Sector

Summer Game Fest marca el 8 de juny al calendari

Summer Game Fest marca el 8 de juny al calendari

Geoff Keighley ha anunciat que un dels esdeveniments per esperats pels jugadors i jugadores arreu del món, el Summer Games Fest, se celebrarà el 8 de juny.

El Summer Games Fest ha guanyat ràpidament reconeixement i popularitat des del seu llançament inicial, i s’ha establert com un dels moments més destacats de l’any per a la indústria dels videojocs. Celebrat en múltiples llocs del món, reuneix a desenvolupadors de renom, editors i jugadors per celebrar l’amor compartit pels jocs i explorar les últimes innovacions del sector.

L’edició d’enguany promet superar totes les expectatives. Els assistents tindran l’oportunitat de ser els primers a conèixer els propers llançaments i presenciar presentacions exclusives d’alguns dels estudis més aclamats de la indústria. Doncs, els desenvolupadors estan impacients per mostrar les seves creacions més recents i sorprendre els jugadors amb noves mecàniques, gràfics impressionants i narratives immersives.

Com en anys anteriors, s’espera que es realitzin anuncis sorpresa durant l’esdeveniment, generant una onada d’entusiasme en la comunitat de jugadors de tot el món. Així doncs, els fans no voldran perdre’s ni un sol moment d’aquesta celebració de la indústria dels videojocs.

A més, el dia 11 de juny, Xbox celebrarà un nou Xbox Games Showcase mostrant les seves novetats i més detalls de Starfield. Finalment, el dia 12, Ubisoft presentarà el seu esdeveniment, Ubisoft Forward, amb novetats de la companyia francesa.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.