Nintendo PlayStation Xbox

Hogwarts Legacy ja disponible a PlayStation 4 i Xbox One

Hogwarts Legacy ja disponible a PlayStation 4 i Xbox One

Warner Bros. Games ha anunciat que Hogwarts Legacy ara està disponible per a PlayStation 4 i Xbox One. El joc, que es va llançar per a PlayStation 5, Xbox Series X|S i PC el 10 de febrer de 2023, ha venut suposadament més de 15 milions d’unitats i ha generat 1 milió de dòlars en vendes a nivell mundial.

Hogwarts Legacy convida als jugadors a interpretar el paper d’un estudiant de Hogwarts, dotat de l’habilitat de manipular una antiga i potent màgia. El joc presenta instruccions úniques dels professors i d’altres personatges, convidant els jugadors a descobrir una història plena de reptes emocionants i misteris. Desenvolupat per Avalanche Software i publicat per Warner Bros. Games sota el segell Portkey Games. Hogwarts Legacy introdueix una història original que posa els jugadors al centre de la seva pròpia aventura al món dels mags.

Els fans del joc que han esperat la seva arribada a Nintendo Switch estaran contents de saber que està previst llançar-lo el 25 de juliol de 2023.

Hogwarts Legacy ha rebut aclamació crítica des del seu llançament. La disponibilitat del joc en diverses plataformes segur que expandeix el seu abast i continua atraient nous jugadors.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

1 comentari

  1. Tres títols anticipats pateixen un retard - Nou Joc

    05/05/2023

    […] deixant els fans decebuts però amb esperança d’experiències de joc millorades. Hogwarts Legacy per a Nintendo Switch, Amnesia: The Bunker i Goodbye Volcano High s’han vist afectats, i els […]

Els comentaris estan tancats.