Ordinador

Construeix el teu món a These Doomed Isles: The First God

Fireshine Games ha llançat el pròleg de These Doomed Isles, un joc de supervivència i construcció de ciutats, com a descàrrega gratuïta a Steam.

El pròleg, anomenat These Doomed Isles: The First God, permet als jugadors crear el seu propi món i portar la seva civilització a la victòria mitjançant l’ús de cartes, relíquies i miracles per construir la seva baralla i col·locar boscos, muntanyes, edificis i més.

Els jugadors assumiran el paper de Cernunnos, el déu celta de la natura, i construiran una colònia per als seus seguidors mentre defensen contra invasors i criatures mítiques. La mecànica del joc combina les característiques dels jocs de supervivència i construcció de ciutats.

Els jugadors que descarreguin These Doomed Isles: The First God podran transferir les seves dades guardades a These Doomed Isles quan es llanci en accés anticipat a Steam aquest estiu. These Doomed Isles es pot afegir a la llista de desitjos de Steam per rebre notificacions quan el joc estigui disponible.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.