Ordinador

Construeix el teu món a These Doomed Isles: The First God

Fireshine Games ha llançat el pròleg de These Doomed Isles, un joc de supervivència i construcció de ciutats, com a descàrrega gratuïta a Steam.

El pròleg, anomenat These Doomed Isles: The First God, permet als jugadors crear el seu propi món i portar la seva civilització a la victòria mitjançant l’ús de cartes, relíquies i miracles per construir la seva baralla i col·locar boscos, muntanyes, edificis i més.

Els jugadors assumiran el paper de Cernunnos, el déu celta de la natura, i construiran una colònia per als seus seguidors mentre defensen contra invasors i criatures mítiques. La mecànica del joc combina les característiques dels jocs de supervivència i construcció de ciutats.

Els jugadors que descarreguin These Doomed Isles: The First God podran transferir les seves dades guardades a These Doomed Isles quan es llanci en accés anticipat a Steam aquest estiu. These Doomed Isles es pot afegir a la llista de desitjos de Steam per rebre notificacions quan el joc estigui disponible.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content