Ressenyes

Ressenya – Hunt the Night

Desenvolupat per Moonlight Games i publicat per DANGEN Entertainment, Hunt the Night és un joc d’acció i aventures en 2D que té lloc en un món fosc i misteriós ple de monstres. Els gràfics del joc són impressionants, amb un art pixelat ple de detalls que dóna vida al món del joc. La banda sonora també és prou bona, amb música que captura l’ambient sinistre del joc. Anunciant-se com una barreja especial entre jocs clàssics com The Legend of Zelda: A Link to the Past, i títols més moderns com Bloodborne, Hunt the Night espera arribar als seguidors del gènere d’acció.

Un món fosc i ple d’història

La història del joc és intrigant i està prou ben escrita, amb un rerefons que es revela gradualment a mesura que els jugadors avancen en la trama. Hunt the Night es desenvolupa en un món fosc i misteriós, on una antiga ordre coneguda com a «The Stalkers» té la tasca de protegir la humanitat de les amenaces sobrenaturals. El protagonista del joc, Vesper, és una guerrera experimentada i membre de The Stalkers. Sens dubte, a mesura que els jugadors guien Vesper en la seva aventura, descobriran els secrets del món del joc, aprendran sobre la història de The Stalkers i resoldran els misteris que envolten la foscor que s’apropa.

La narrativa està entrellaçada en la jugabilitat, amb els jugadors descobrint fragments de la mitologia i la història a través de la narrativa ambiental, les interaccions amb els personatges i la descoberta d’antics textos i artefactes. Aquesta forma, de narració anima a l’exploració i recompensa als jugadors per la seva curiositat, ja que van descobrint la rica història i mitologia del joc. Tanmateix, els personatges que apareixen al llarg del joc contribueixen a la narració, i proporcionen als jugadors una comprensió més profunda del món.

Com és d’esperar, la història de Hunt the Night s’enriqueix encara més amb els seus entorns atmosfèrics, que serveixen com a representacions visuals del seu món. Des de les runes antigues que insinuen civilitzacions oblidades fins als vestigis de les batalles. Els entorns del joc expliquen una història pròpia, afegint profunditat i context a la narrativa. Fins i tot, en certs moments, es deixa entreveure el famós “Show, don’t tell”.

Sistema de combat simple però variat

El sistema de combat del joc està ben dissenyat, amb una varietat d’enemics que requereixen diferents estratègies per derrotar. Els jugadors han d’aprendre a evitar els atacs mentre també controlen la resistència i poder màgic. Les batalles contra els caps poden resultar desafiants, ja que requereixen que els jugadors utilitzin totes les seves habilitats i equipació.

A Hunt the Night, el sistema d’armes i equipament juga un paper crucial en l’experiència del jugador i la seva estratègia al llarg del joc. Els jugadors tenen accés a un arsenal diversificat d’armes i equipament que es pot personalitzar i millorar per adequar-se al seu estil de joc preferit. Així doncs, el joc presenta una varietat d’armes, cadascuna amb les seves pròpies característiques i habilitats úniques. Des de espases i dagues, fins a pistoles, escopetes i atacs màgics.

Pel que respecta a l’equipació, el joc permet als jugadors personalitzar encara més les habilitats i atributs de Vesper. Els jugadors poden trobar o comprar diverses peces d’armadura, accessoris i objectes consumibles que proporcionen bonificacions passives o habilitats. Amb tots aquests sistemes, Hunt the Night anima als jugadors a experimentar amb diferents combinacions i estratègies. Doncs, descobrint i millorant noves armes, armadures i accessoris, els jugadors poden adaptar les habilitats de Vesper al seu estil de joc preferit.

Una delícia de 16 bits

A més del seu excel·lent jugabilitat i història, Hunt the Night és una obra mestra visual i sonorament, que captiva els jugadors des del moment que entren al seu món fosc i misteriós. La presentació del joc és una mostra de la dedicació de Moonlight Games, que han creat una experiència de joc inoblidable. Els gràfics de pixel art del joc es troben meticulosament detallats, mostrant un nivell d’artesania que impressiona. Cada entorn està ricament dissenyat, amb fons intrincats i il·luminació atmosfèrica que immergeixen els jugadors en el món espantós del joc. El disseny dels personatges i enemics també és impressionant, amb animacions fluides i estils visuals distintius que donen vida als habitants del joc.

La presentació visual del joc es veu millorada pel seu ús d’efectes meteorològics i d’il·luminació, que afegeixen profunditat i realisme als entorns. Des de les ombres que tremolen per la llum d’una torxa fins a la fosca lluentor de les runes il·luminades per la lluna. Hunt the Night demostra una comprensió mestra de com utilitzar els elements visuals per crear una experiència immersiva, tot i el estilisme retro.

Pel que respecta a la banda sonora de Hunt the Night, complementa perfectament els seus espectaculars gràfics. La música del joc és d’una gran bellesa, amb una barreja d’elements orquestrals i electrònics que evoca una sensació de misteri i nostàlgia. Evidentment, cada pista està dissenyada per tal d’adequar-se a l’estat d’ànim i atmosfera dels diferents entorns del joc.

Conclusió

En conclusió, Hunt the Night és un joc amb una narrativa intrigant que es revela gradualment a mesura que els jugadors avancen en la trama. La història està ben entrellaçada en la jugabilitat, animant a l’exploració i recompensant als jugadors per la seva curiositat. El sistema de combat i la personalització de les armes i equipament estan ben dissenyats, fomentant l’experimentació i adaptació al gust del jugador. Així mateix, la presentació visual i sonora del joc són excel·lents, amb detalls meticulosos i il·luminació atmosfèrica que afegeixen profunditat i realisme als entorns.

Hunt the Night

En general, Hunt the Night és un excel·lent joc que segur que agradarà als fans dels jocs d’acció i aventures. Els seus preciosos gràfics, desafiant jugabilitat i història, el converteixen en un joc pràcticament imprescindible per a qualsevol que busqui una experiència de joc tant retro com moderna.

Nou Joc

Jugabilitat
Presentació
Entreteniment
Valor

Resum

En general, Hunt the Night és un excel·lent joc que segur que agradarà als fans dels jocs d’acció i aventures. Els seus preciosos gràfics, desafiant jugabilitat i història, el converteixen en un joc pràcticament imprescindible per a qualsevol que busqui una experiència de joc tant retro com moderna.

3.9

Versió analitzada: PC (Steam)

Còpia del joc proporcionada per Dangen Entertainment

Nou Joc

About Author

1 comentari

  1. Ressenya – Dungeon Drafters - Nou Joc

    05/05/2023

    […] encantadora estètica pixel art, i les seves mecàniques de jugabilitat. El joc, com també Hunt the Night, s’ha publicat gràcies a DANGEN […]

Els comentaris estan tancats.

També et pot interessar

Ressenyes

Ressenya – TAPE: Unveil the Memories

Ressenya de TAPE: Unveil the Memories, un joc d'aventures amb elements de puzle, amb molt de misteri i una ambientació
Ressenyes

Ressenya – Cannon Dancer – Osman

Ressenya de Cannon Dancer – Osman, el mític joc de recreatives de Mitchell Corporation, que ha rebut una reedició per