Ordinador

Town of Salem 2 s’estrena el accés anticipat

BlankMediaGames ha anunciat el llançament de Town of Salem 2 en accés anticipat. La seqüela del popular joc de deducció social, Town of Salem, promet oferir encara més emoció i desafiament als jugadors.

El poble de Salem es troba una vegada més en turbulència mentre la Coven ha pres el control. Els jugadors hauran d’utilitzar la seva astúcia i habilitats per sortir victoriosos com a membres del poble o treballar des de l’ombra com a membres de la Coven, faccions Neutrals o de l’Apocalipsi.

Town of Salem 2 ofereix una àmplia gamma de rols nous amb habilitats que els jugadors poden fer servir a favor seu. A més, la nova facció de l’Apocalipsi i el mode de joc Quatre Genets afegixen una capa extra d’estratègia al joc.

Amb els pergamins i pergamins maldits, els jugadors tenen més control sobre els rols que juguen, mentre que la capacitat de prohibir rols específics o afegir modificadors de joc crea una experiència de joc única. La personalització és també una característica clau de Town of Salem 2, permetent als jugadors personalitzar els seus personatges, mascotes i fins i tot la decoració interior de les seves cases.

La comunicació és més fàcil que mai, amb la capacitat d’etiquetar jugadors, rols i paraules clau en el xat. Les llistes privades personalitzades permeten als jugadors convidar els seus amics amb un senzill codi de sis lletres o explorar llistes personalitzades per unir-se a altres partides. El joc també permet el moviment lliure en els vestíbuls, durant la nit i com a espectre, a diferència de Town of Salem 1.

“Estem emocionats d’anunciar el llançament de Town of Salem 2 en Accés Anticipat i oferir als nostres fans encara més maneres de jugar i guanyar”, va dir Josh Brittain, CEO de BlankMediaGames. “Amb tantes característiques i rols nous per descobrir, Town of Salem 2 és una experiència emocionant i única que no voldràs perdre’t.”

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.