Ordinador

Town of Salem 2 s’estrena el accés anticipat

BlankMediaGames ha anunciat el llançament de Town of Salem 2 en accés anticipat. La seqüela del popular joc de deducció social, Town of Salem, promet oferir encara més emoció i desafiament als jugadors.

El poble de Salem es troba una vegada més en turbulència mentre la Coven ha pres el control. Els jugadors hauran d’utilitzar la seva astúcia i habilitats per sortir victoriosos com a membres del poble o treballar des de l’ombra com a membres de la Coven, faccions Neutrals o de l’Apocalipsi.

Town of Salem 2 ofereix una àmplia gamma de rols nous amb habilitats que els jugadors poden fer servir a favor seu. A més, la nova facció de l’Apocalipsi i el mode de joc Quatre Genets afegixen una capa extra d’estratègia al joc.

Amb els pergamins i pergamins maldits, els jugadors tenen més control sobre els rols que juguen, mentre que la capacitat de prohibir rols específics o afegir modificadors de joc crea una experiència de joc única. La personalització és també una característica clau de Town of Salem 2, permetent als jugadors personalitzar els seus personatges, mascotes i fins i tot la decoració interior de les seves cases.

La comunicació és més fàcil que mai, amb la capacitat d’etiquetar jugadors, rols i paraules clau en el xat. Les llistes privades personalitzades permeten als jugadors convidar els seus amics amb un senzill codi de sis lletres o explorar llistes personalitzades per unir-se a altres partides. El joc també permet el moviment lliure en els vestíbuls, durant la nit i com a espectre, a diferència de Town of Salem 1.

“Estem emocionats d’anunciar el llançament de Town of Salem 2 en Accés Anticipat i oferir als nostres fans encara més maneres de jugar i guanyar”, va dir Josh Brittain, CEO de BlankMediaGames. “Amb tantes característiques i rols nous per descobrir, Town of Salem 2 és una experiència emocionant i única que no voldràs perdre’t.”

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content