Ordinador

Mobile Suit Gundam: Battle Operation 2 inicia l’ofensiva a Steam

Bandai Namco ha anunciat el llançament de Mobile Suit Gundam: Battle Operation 2 per a PC, ampliant la disponibilitat del joc multijugador.

Prèviament llançat a PlayStation 4 i PlayStation 5, el joc ha rebut un suport significatiu amb actualitzacions freqüents de contingut. Mobile Suit Gundam: Battle Operation 2 ara es pot jugar de forma gratuïta a PlayStation 4, PlayStation 5 i PC a través de Steam. El joc ofereix un intens combat en equip en línia de 6 contra 6, permetent als jugadors enfrontar-se en batalles utilitzant els seus Mobile Suits preferits en terra i a l’espai. A més, el joc inclou batalles d’infanteria, on els pilots poden lluitar estratègicament a terra, realitzar accions com col·locar bombes en bases enemigues, reparar unitats i sol·licitar suport de foc.

Amb més de 350 Mobile Suits i 17 mapes jugables inspirats en la sèrie d’anime, els jugadors poden personalitzar les seves unitats utilitzant la moneda del joc que guanyen en les batalles. El joc també ofereix nous mecha, armes i altres objectes que es poden obtenir a través de «loot box», adquirits amb monedes prèmium. Per celebrar el llançament per a PC, Bandai Namco ofereix als jugadors diversos paquets i descomptes.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content