Ordinador

Mobile Suit Gundam: Battle Operation 2 inicia l’ofensiva a Steam

Mobile Suit Gundam: Battle Operation 2 inicia l’ofensiva a Steam

Bandai Namco ha anunciat el llançament de Mobile Suit Gundam: Battle Operation 2 per a PC, ampliant la disponibilitat del joc multijugador.

Prèviament llançat a PlayStation 4 i PlayStation 5, el joc ha rebut un suport significatiu amb actualitzacions freqüents de contingut. Mobile Suit Gundam: Battle Operation 2 ara es pot jugar de forma gratuïta a PlayStation 4, PlayStation 5 i PC a través de Steam. El joc ofereix un intens combat en equip en línia de 6 contra 6, permetent als jugadors enfrontar-se en batalles utilitzant els seus Mobile Suits preferits en terra i a l’espai. A més, el joc inclou batalles d’infanteria, on els pilots poden lluitar estratègicament a terra, realitzar accions com col·locar bombes en bases enemigues, reparar unitats i sol·licitar suport de foc.

Amb més de 350 Mobile Suits i 17 mapes jugables inspirats en la sèrie d’anime, els jugadors poden personalitzar les seves unitats utilitzant la moneda del joc que guanyen en les batalles. El joc també ofereix nous mecha, armes i altres objectes que es poden obtenir a través de «loot box», adquirits amb monedes prèmium. Per celebrar el llançament per a PC, Bandai Namco ofereix als jugadors diversos paquets i descomptes.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.