Nintendo PlayStation

Human: Fall Flat – Dream Collection arribarà en format físic a Nintendo Switch i PlayStation

La divertida aventura de plataformes basada en físiques, Human: Fall Flat, ampliarà el seu abast amb el llançament de l’edició física anomenada Human: Fall Flat – Dream Collection. Gràcies a Meridiem Games, estarà disponible a Nintendo Switch, PlayStation 4 i PlayStation 5, i s’espera el seu llançament el 18 d’agost.

Human: Fall Flat – Dream Collection ofereix als jugadors l’oportunitat de gaudir dels 23 nivells llançats fins a la data. Juntament amb un conjunt exclusiu de 5 fulls d’adhesius. Submergint-se en paisatges flotants i onírics, els jugadors exploraran diversos entorns que van des de masies i castells fins a runes, muntanyes nevades, paisatges nocturns i complexos industrials. Cada nivell presenta múltiples rutes i enigmes entretinguts que recompensen l’exploració i l’habilitat.

Una de les característiques destacades d’Human: Fall Flat és la seva opció de joc en solitari o en línia. Permetent als jugadors unir-se a altres 7 jugadors en emocionants desafiaments. A més, l’addició de nivells gratuïts periòdics assegura que la diversió mai s’acabi.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.