Nintendo PlayStation

Human: Fall Flat – Dream Collection arribarà en format físic a Nintendo Switch i PlayStation

La divertida aventura de plataformes basada en físiques, Human: Fall Flat, ampliarà el seu abast amb el llançament de l’edició física anomenada Human: Fall Flat – Dream Collection. Gràcies a Meridiem Games, estarà disponible a Nintendo Switch, PlayStation 4 i PlayStation 5, i s’espera el seu llançament el 18 d’agost.

Human: Fall Flat – Dream Collection ofereix als jugadors l’oportunitat de gaudir dels 23 nivells llançats fins a la data. Juntament amb un conjunt exclusiu de 5 fulls d’adhesius. Submergint-se en paisatges flotants i onírics, els jugadors exploraran diversos entorns que van des de masies i castells fins a runes, muntanyes nevades, paisatges nocturns i complexos industrials. Cada nivell presenta múltiples rutes i enigmes entretinguts que recompensen l’exploració i l’habilitat.

Una de les característiques destacades d’Human: Fall Flat és la seva opció de joc en solitari o en línia. Permetent als jugadors unir-se a altres 7 jugadors en emocionants desafiaments. A més, l’addició de nivells gratuïts periòdics assegura que la diversió mai s’acabi.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content