Ressenyes

Ressenya – Puzzle Bobble Everybubble!

Puzzle Bobble Everybubble! és l’última entrega de la sèrie de llarga durada i estimada saga Puzzle Bobble de Taito Corporation. Una saga de videojocs de puzle que va néixer el 1994. Des de llavors, la sèrie ha captivat a milions de jugadors de tot el món amb la seva jugabilitat addictiva, els seus personatges carismàtics i els seus gràfics colorits. La saga ha evolucionat al llarg dels anys, adaptant-se a les noves plataformes i incorporant mecàniques de joc, però sempre mantenint l’essència que la va convertir en un èxit. D’aquesta manera, arribem a l’últim títol d’aquesta mítica franquícia, que arriba en exclusiva a Nintendo Switch de la mà d’ININ Games.

Una modernització increïble

En síntesi, Puzzle Bobble Everybubble! conserva les mecàniques de joc clàssiques que han convertit la sèrie en un referent del gènere de puzles. Els jugadors han de disparar bombolles de colors per fer coincidir i eliminar grups del mateix color, amb l’objectiu final de netejar la pantalla. Alhora, els controls del joc són intuïtius i responsius, permetent una punteria precisa i ajustaments ràpids.

El que distingeix Puzzle Bobble Everybubble! dels seus predecessors és la introducció de nous potenciadors i mecàniques que afegeixen profunditat i estratègia a la jugabilitat. Aquests inclouen modificadors de bombolles que canvien el comportament de les bombolles, com dividir-les en bombolles més petites o fer-les explotar en una reacció en cadena. A més, el joc introdueix un sistema de puntuació que premia els jugadors per un joc hàbil i eficient, animant-los a pensar diversos moviments endavant.

Un joc digne dels clàssics

Els nivells de Puzzle Bobble Everybubble! estan dissenyats amb cura i creativitat, presentant una gran varietat de disposicions de bombolles i obstacles que desafien les habilitats dels jugadors. Convé destacar que, a mesura que avances en el joc, els nivells es tornen més complexos i requereixen una major planificació i estratègia. Això manté el joc fresc i interessant, ja que els jugadors han d’adaptar-se constantment a nous reptes i mecàniques.

El joc ofereix una gran quantitat d’opcions de personalització, permetent als jugadors desbloquejar i seleccionar diferents personatges, aparences i potenciadors. Això afegeix un element de progressió al joc, ja que els jugadors poden treballar per desbloquejar nous elements i millorar les seves habilitats. A més, la personalització permet als jugadors expressar la seva individualitat i estil de joc.

Maco i carismàtic com sempre

Puzzle Bobble Everybubble! ofereix gràfics vius i colorits que són atractius visualment i funcionals. L’estil artístic del joc és encantador, amb animacions de personatges expressives que donen vida al món del joc. Els dissenys de bombolles són diferents i fàcilment distingibles, garantint que els jugadors puguin identificar ràpidament i planificar les seves jugades. Al mateix temps, la banda sonora del joc és una barreja de melodies animades i referències nostàlgiques a les entrades anteriors de la sèrie. A més, els efectes de so són satisfactoris i ben sincronitzats, proporcionant senyals de so útils.

La interfície del joc és neta i fàcil d’utilitzar, amb instruccions clares i informació sobre eines que guien els jugadors a través dels diversos modes de joc i opcions. El joc també inclou un tutorial complet que cobreix els conceptes bàsics i introdueix les noves mecàniques, garantint que els jugadors de tots els nivells d’habilitat puguin gaudir del joc.

Ideal per a novells i experts

Puzzle Bobble Everybubble! inclou una campanya per a un jugador amb una gran varietat de nivells que augmenten en dificultat i complexitat. A més, el joc inclou un mode multijugador que permet als jugadors competir contra amics o oponents en línia, afegint un element competitiu a l’experiència. També inclou una gran quantitat de contingut desbloquejable, que incentiven els jugadors a continuar jugant i perfeccionant les seves habilitats. Per si no n’hi haguera prou, també s’inclou un mode especial inspirat en Space Invaders.

Puzzle Bobble Everybubble! ofereix una experiència d’usuari molt agradable i atractiva. La corba d’aprenentatge del joc està ben equilibrada, permetent als novells comprendre ràpidament els conceptes bàsics mentre proporciona un desafiament per als jugadors experimentats. Les noves mecàniques i potenciadors afegeixen una capa de profunditat i estratègia que manté la jugabilitat fresca i emocionant.

Conclusió

Com a resum, Puzzle Bobble Everybubble! és un joc de puzle encantador que construeix sobre el llegat de la sèrie mentre introdueix mecàniques innovadores. Els gràfics encantadors, la jugabilitat atractiva i la gran quantitat de contingut fan que sigui un joc imprescindible tant per als fans del gènere com per als novells. Taito Corporation ha demostrat una vegada més la seva experiència. Sens dubte, Puzzle Bobble Everybubble! és un exemple brillant del que hauria de ser un joc de puzle modern.

Space Gladiators

Amb mecàniques de joc entretingues i uns gràfics colorits, Puzzle Bobble Everybubble! conserva l’essència que el va convertir en un èxit, però introdueix nous potenciadors i mecàniques que afegixen profunditat i estratègia. Amb nivells dissenyats amb cura, una gran quantitat d’opcions de personalització i un estil artístic encantador, és una fàcil recomanació per a tots els públics.

Nou Joc

Jugabilitat
Presentació
Entreteniment
Valor

Resum

Amb mecàniques de joc entretingues i uns gràfics colorits, Puzzle Bobble Everybubble! conserva l’essència que el va convertir en un èxit, però introdueix nous potenciadors i mecàniques que afegixen profunditat i estratègia. Amb nivells dissenyats amb cura, una gran quantitat d’opcions de personalització i un estil artístic encantador, és una fàcil recomanació per a tots els públics.

4.4

Versió analitzada: Nintendo Switch

Còpia del joc proporcionada per ININ Games

Nou Joc

About Author

1 comentari

  1. Puzzle Bobble Everybubble! ja disponible en format físic per a Nintendo Switch - Nou Joc

    22/05/2023

    […] Ressenya – Puzzle Bobble Everybubble! […]

Els comentaris estan tancats.

També et pot interessar

Ressenya – TAPE: Unveil the Memories
Ressenyes

Ressenya – TAPE: Unveil the Memories

Ressenya de TAPE: Unveil the Memories, un joc d'aventures amb elements de puzle, amb molt de misteri i una ambientació
Ressenya – Cannon Dancer – Osman
Ressenyes

Ressenya – Cannon Dancer – Osman

Ressenya de Cannon Dancer – Osman, el mític joc de recreatives de Mitchell Corporation, que ha rebut una reedició per