Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Agatha Christie – Hercule Poirot: The London Case revela data de llançament i nou tràiler

Microids anuncia l’arribada d’Agatha Christie – Hercule Poirot: The London Case. El joc d’aventures detectivesques estarà disponible a partir del 29 d’agost de 2023. L’anunci ve acompanyat d’un tràiler. Cal destacar, també, que el joc arribarà en físic al nostre territori gràcies a Meridiem Games.

El desenvolupament d’aquest nou capítol està a càrrec de l’estudi Blazing Griffin, responsables del joc original que va guanyar el prestigiós premi BAFTA al Scotland’s Best Game Award el 2022. Agatha Christie – Hercule Poirot: The London Case estarà disponible en format físic per a diverses plataformes, incloent-hi Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One i Xbox Series X.

Així doncs, els jugadors tindran l’oportunitat de submergir-se en una emocionant i original història, fidel a l’estil i to característic d’Agatha Christie. Es presentarà a Arthur Hastings, el estimat company de Poirot, i tots dos seran responsables de la seguretat d’una valuosa obra d’art que està en camí de ser exposada a Londres. No obstant això, la nit de la inauguració no transcorrerà com estava previst. Portant els detectius a enfrontar-se a un nou misteri al cor de la ciutat.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.