Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Agatha Christie – Hercule Poirot: The London Case revela data de llançament i nou tràiler

Microids anuncia l’arribada d’Agatha Christie – Hercule Poirot: The London Case. El joc d’aventures detectivesques estarà disponible a partir del 29 d’agost de 2023. L’anunci ve acompanyat d’un tràiler. Cal destacar, també, que el joc arribarà en físic al nostre territori gràcies a Meridiem Games.

El desenvolupament d’aquest nou capítol està a càrrec de l’estudi Blazing Griffin, responsables del joc original que va guanyar el prestigiós premi BAFTA al Scotland’s Best Game Award el 2022. Agatha Christie – Hercule Poirot: The London Case estarà disponible en format físic per a diverses plataformes, incloent-hi Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One i Xbox Series X.

Així doncs, els jugadors tindran l’oportunitat de submergir-se en una emocionant i original història, fidel a l’estil i to característic d’Agatha Christie. Es presentarà a Arthur Hastings, el estimat company de Poirot, i tots dos seran responsables de la seguretat d’una valuosa obra d’art que està en camí de ser exposada a Londres. No obstant això, la nit de la inauguració no transcorrerà com estava previst. Portant els detectius a enfrontar-se a un nou misteri al cor de la ciutat.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content