Ordinador

Abbey Games confirma que Reus 2 està en desenvolupament

En col·laboració amb Firesquid, Abbey Games ha anunciat durant el Tacticon de Steam que Reus 2, està oficialment en desenvolupament.

El joc original, llançat el 2013, va obtenir un èxit immens amb més d’un milió d’exemplars venuts arreu del món. Amb el proper llançament de Reus 2, Abbey Games pretén captivar tant als jugadors que ja coneixen el joc com als nous, submergint-los en un univers únic on els gegants colossals estan sota el seu control i tenen la tasca de donar forma als planetes i guiar la humanitat cap a diversos destins.

Maarten Wiedenhof, Manuel Kerssemakers i Adriaan Jansen, els tres fundadors d’Abbey Games, han expressat el seu entusiasme per la seqüela, afirmant: “El Reus original té deu anys i molt ha canviat en el món dels videojocs. Estem emocionats de portar Reus 2 a aquesta nova era i mostrar el que pot oferir a tots aquells que volen crear el seu propi món perfecte!”

Reus 2 va ser un amor a primera vista per a nosaltres a Firesquid. Aquest joc diví relaxat, on pots simplement començar una nova humanitat si es comporten malament, és una idea genial, i Abbey Games té una història de desenvolupar grans jocs!
Anders Larsson, fundador i CEO de Firesquid

A Reus 2, els jugadors poden esperar una experiència més ampliada en comparació amb el seu predecessor. A més de nodrir planetes en benefici de la humanitat, els jugadors també tindran l’oportunitat d’explorar el destí de la humanitat a través del cosmos. El joc introdueix experiments de civilització, permetent als jugadors crear múltiples planetes i observar com reaccionen les diferents tribus humanes als mons únics creats per a elles. Es poden planificar i descobrir sinergies estratègiques dins dels ecosistemes, biomes i entre gegants. Amb infinites combinacions de la natura i diferents gegants a la seva disposició, els jugadors desbloquejaran innombrables maneres de donar vida als seus planetes.

A mesura que la humanitat evoluciona, els jugadors tindran el poder de determinar els seus destins, desenterrant els millors i pitjors resultats. Podran optar per guiar les aspiracions humanes i ajudar-les a aconseguir els seus objectius, o bé optar per un camí més desafiador. Reus 2 ofereix una progressió meta i una experiència adaptable, permetent als jugadors adaptar el seu estil de joc a les seves preferències. Tanmateix, si ho desitgen, els jugadors sempre podran començar de nou amb una nova humanitat.

Algunes de les característiques destacades inclouen:

  1. Controla els gegants: Assumeix el paper de poderosos gegants i influencia el desenvolupament de les societats humanes. Nodreix-les o penalitza el seu progrés com millor creguis.
  2. Experimenta amb els recursos naturals: Combina diferents flors i fauna per descobrir noves interaccions que modelen les societats humanes que habiten els teus mons.
  3. Observa i defineix els teus propis objectius: Dona forma a l’evolució de la humanitat i observa com les seves societats passen de les èpoques primitives a les civilitzacions avançades.
  4. Deixa un llegat durador: Cada partida deixa un llegat durador entre les estrelles, proporcionant inspiració per a nous camins a explorar.

En resum, Reus 2 es troba actualment en desenvolupament i els jugadors poden afegir el joc a la seva llista de desitjos a Steam per rebre actualitzacions i ser els primers a conèixer la seva data de llançament.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.