Nintendo

Tiny Dragon Story ja disponible a Nintendo Switch

RedDeer.Games ha anunciat el llançament d’un nou joc de plataformes, Tiny Dragon Story, que ara està disponible a través de l’eShop de Nintendo Switch. El joc es va llançar durant l’esdeveniment Indie Spring Spree de maig.

En el joc, els jugadors prenen el paper d’un petit drac en una perillosa missió per recuperar els tresors robats per un mag astut. El joc està ple de reptes i misteris per descobrir, incloent-hi plataformes que lleven, trampes mortals i enemics ferotges.

Els jugadors hauran d’utilitzar els seus reflexos i les habilitats del petit heroi per triomfar sobre el lladre de tresors dels dracs. Tiny Dragon Story té un estil de jugabilitat ben conegut, així com un disseny minimalista de píxels, que agradarà tant als experts dels clàssics, com als més nous entusiastes dels jocs retro.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.