Mòbil

Netflix amplia el seu catàleg de jocs amb quatre títols nous

Netflix continua diversificant la seva oferta amb la incorporació de quatre jocs al seu catàleg aquest mes. Aquests jocs estan disponibles per a tots els subscriptors de Netflix, sense anuncis i sense compres integrades. Amb aquestes novetats, Netflix pretén oferir als seus subscriptors una experiència de joc juntament amb la seva biblioteca de pel·lícules i sèries de televisió.

Laya’s Horizon

Laya’s Horizon, desenvolupat pels creadors del reconegut Alto’s Odyssey i Lucky Luna, transporta els jugadors a una emocionant aventura de vol amb wingsuit. Ambientat en un entorn de món obert, el joc permet als jugadors tirar-se des de muntanyes, navegar per boscos i planejar sobre rius. Utilitzant les capes encantades dels Windfolk, els jugadors poden desbloquejar noves habilitats i superar reptes en aquest apassionant joc d’exploració. Laya’s Horizon ja està disponible exclusivament per als membres de Netflix.

TRANSFORMERS Forged to Fight

TRANSFORMERS Forged to Fight, desenvolupat per Kabam, convida els jugadors a unir-se als icònics personatges de Transformers com Optimus Prime, Bumblebee i Megatron en una batalla èpica a través del multivers. Combinant més de 30 anys d’història i narrativa de Transformers, aquest joc d’acció i lluita RPG permet als jugadors crear els seus equips, reforçar les defenses i participar en batalles intenses per aconseguir la supremacia planetària. Els membres de Netflix ja poden endinsar-se en l’univers de Transformers i viure aquest joc emocionant.

World of Goo Remastered 

El 23 de maig, els membres de Netflix van obtenir accés exclusiu a World of Goo Remastered. Aquest joc de puzles basat en la física, guardonat amb premis, presenta als jugadors les adorables i curioses Goo Balls que resideixen en el bell món de Goo. Mitjançant la col·locació estratègica i la manipulació d’aquestes boles, els jugadors poden construir ponts, llengües i altres estructures per resoldre puzles desafiants. World of Goo ha rebut aclamació crítica i ha estat reconegut com el «Joc de l’Any» per TouchArcade i Metacritic.

Dungeon Boss: Respawned

Per afegir encara més emoció, Dungeon Boss: Respawned, de Boss Fight, un estudi de jocs de Netflix, estarà disponible per als membres de Netflix a partir del 31 de maig. Aquest èxit remasteritzat porta els jugadors a una èpica aventura RPG de torns. Reuneix un equip de herois mítics, prepara’t per a la batalla i explora terres de fantasia en aquest apassionant joc d’estratègia.


Els membres de Netflix poden accedir a la secció dedicada als jocs de la seva aplicació de Netflix. El servei de streaming continua dedicat a oferir contingut innovador i continua revolucionant la forma en què les persones consumeixen entreteniment en diferents mitjans.

Finalment, per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.