Ordinador PlayStation Xbox

The Talos Principle 2 es presenta amb nocions de filosofia

Croteam i Devolver Digital han presentat oficialment The Talos Principle 2, la tan esperada continuació del jocs de trencaclosques aclamat per la crítica el 2014. Amb llançament previst per a PC, PlayStation 5 i Xbox Series X més endavant aquest any, la seqüela promet captivar els jugadors amb una experiència encara més immersiva, amb enigmes de capgirar el cap, mecàniques de jugabilitat innovadores, una narrativa enriquida, secrets amagats i un món expansiu més enllà de la imaginació.

The Talos Principle 2 està ambientat en un futur llunyà on la humanitat ha desaparegut fa temps, deixant un llegat que continua en robots sensibles creats a la seva imatge. En aventurar-se en l’inexplorat, els jugadors s’embarcaran en una apassionant cerca per explorar una megaestructura misteriosa, que desvetlla profundes qüestions sobre l’univers, la dicotomia de la fe i la raó, i la por persistent als errors del passat de la humanitat.

Els fans del joc original trobaran consol en el retorn dels enigmes coneguts, ara acompanyats d’una sèrie d’elements de jugabilitat nous, com la transferència mental i la manipulació de la gravetat. La seqüela promet estendre els límits del gènere dels trencaclosques. Presentant als jugadors desafiaments sense precedents que posaran a prova el seu enginy i habilitats per resoldre problemes.

A més, The Talos Principle 2 presumeix d’una narrativa centrada en els personatges. Proporcionant als jugadors una connexió més profunda amb la història i diversos finals possibles per descobrir. La trama del joc aprofundeix en temes filosòfics, convidant els jugadors a contemplar la seva existència i la natura del món que els envolta.