Ordinador

Knight Crawlers arriba a Steam amb un sistema de combat esbojarrat

Good Morning Games i The Iterative Collective han llançat Knight Crawlers, un joc de rol d’acció basat en físiques. El joc, ja disponible a Steam, és un «dungeon crawler» amb combat «ragdoll». A Knight Crawlers, els jugadors es llançaran en un viatge a través dels «Corrupted Realms», lluitant contra hordes d’enemics en un sistema de combat basat en les físiques.

Knight Crawlers també té un sistema de progressió roguelike que recompensa els jugadors amb bonificacions permanents entre partides, així com una gran varietat d’armes físiques, de llarga distància i màgiques per aprendre i dominar. La creació també és un aspecte important del joc, ja que els jugadors poden crear equipaments poderosos i armes letals per ajudar-los a sobreviure les batalles desafiants del joc.

Divertidament complexe

“Vam voler crear un joc que desafiés els jugadors mentre els immergís en un món ric i detallat ple d’aventures i emoció”, va dir Ivan Moltini, director de desenvolupament de Good Morning Games. “Estem encantats de llançar finalment Knight Crawlers a Steam i compartir la nostra visió amb la comunitat.”

Els jugadors poden optar per lluitar a través del joc amb armes de cos a cos, o optar per batalles de llarga distància amb varetes, bastons i arcs. També poden entrar a les àrees PvP per provar les seves habilitats contra altres jugadors o unir-se per lluitar contra la multitud.

Knight Crawlers ofereix als jugadors punts de domini, targetes d’habilitats o armes, i cada elecció fa que cada partida sigui única. Els dominis són les habilitats que els jugadors aprenen després de cada carrera, i poden escollir entre diverses classes de domini per especialitzar les seves habilitats i afegir al seu arsenal de defenses astrals.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.