Ordinador

Touhou ~ Red Empress Devil presenta una demo mostrant la seva jugabilitat roguelike

L’estudi independent japonès STUDIO POCO, ha anunciat el llançament d’una demo del seu joc Touhou ~ Red Empress Devil a Steam. Es tracta d’un joc d’acció roguelike basat en el «Touhou Project». Es pot jugar en anglès.

A Touhou ~ Red Empress Devil, els jugadors assumeixen el paper de diferents personatges mentre naveguen per la «Scarlet Devil Mansion», un edifici sense fi que canvia d’aspecte cada vegada que s’hi entra, gràcies a l’habilitat de Sakuya Izayoi. L’objectiu és derrotar enemics i recollir objectes que puguin ajudar els jugadors.

El joc és per a un sol jugador i està classificat dins dels gèneres d’acció roguelike i «Bullet Hell». El preu del joc encara no s’ha decidit. La data de llançament de la versió completa està programada per al 2023. STUDIO POCO és tant el desenvolupador com el distribuïdor del joc, el qual només està disponible per a Windows.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.