Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Tot el que has de saber de LEGO 2K Drive

LEGO 2K Drive, el nou videojoc de món obert desenvolupat per Visual Concepts, estarà disponible a tot el món el divendres 19 de maig. El joc ofereix quatre modes diferents per als jugadors per explorar, incloent-hi el mode Història, el mode Sèrie de Copes, el mode Carrera i els Minijocs. En el mode Història, els jugadors poden progressar des de corredors novells fins a campions famosos i competir contra rivals carismàtics pel desitjat Trofeu Sky Cup. El mode Sèrie de Copes permet als jugadors experimentar el Gran Premi, mentre que el mode Carrera els permet saltar directament a l’acció. Els Minijocs ofereixen objectius únics més enllà de simplement travessar la línia de meta.

El joc també inclou un mode multijugador que permet jugar localment i en línia, incloent-hi el joc creuat a PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One i PC a través de Steam i Epic Games Store. El mode més gran a «Jugar amb amics» és «Món compartit», que permet que fins a sis jugadors corrin simultàniament a través de l’ampla extensió de Bricklandia. El Garatge del joc permet als jugadors construir i modificar els seus vehicles de somni, amb més de 1000 peces úniques de LEGO disponibles per utilitzar durant l’aventura.

LEGO 2K Drive també ofereix diverses opcions de personalització, incloses formes de peces individuals, treballs de pintura i diferents estadístiques de vehicle com velocitat, acceleració, manipulació, salut i pes. El joc inclou sis classes de pes, des de Superlleuger fins a Massiu, cadascuna amb els seus avantatges i desavantatges. El joc ha estat dissenyat per garantir una experiència equilibrada, amb vehicles que compensen estadístiques particularment altes en una àrea tenint un valor inferior en una altra. El joc promet un entorn segur i acollidor per a tots els jugadors, sense comunicació permesa entre ells.

1 comentari

  1. LEGO 2K Drive ja disponible a totes les plataformes - Nou Joc

    09/05/2023

    […] Desenvolupat per l’equip de Visual Concepts, LEGO 2K Drive combina elements de conducció en món obert i carreres competitives, oferint un sistema de personalització de vehicles divers. El joc està dissenyat per a jugar en solitari i multijugador, amb un mode cooperatiu sòlid i un emocionant mode multijugador competitiu amb joc creuat. El mode en línia, el joc cooperatiu local i el joc local sense fils amb amics també estan disponibles a Nintendo Switch. Podeu trobar més informació sobre els modes de joc, les formes de jugar, la personalització i molt més aquí. […]

Els comentaris estan tancats.