Ordinador

System Shock ja és «Gold» i arribarà el 30 de maig

System Shock ja és «Gold» i arribarà el 30 de maig

Prime Matter i Nightdive Studios han anunciat que el molt esperat remake del joc de System Shock, ha passat a la fase «Gold», per la qual cosa ha acabat el seu desenvolupament. Els desenvolupadors han creat una recreació impressionantment fidel del joc original, amb gràfics d’alta definició, controls actualitzats, una interfície renovada i nous sons i música. El joc es llançarà digitalment per a Windows el 30 de maig de 2023 a les 17:00, i estarà disponible a través de Steam, GOG i l’Epic Games Store.

Un remake molt esperat

El remake de System Shock ofereix als jugadors l’oportunitat de experimentar el joc icònic del joc original, amb una sèrie de noves funcions i actualitzacions. El joc presenta enemics mai vistos abans, ajustaments de la jugabilitat per a una millor qualitat de vida, un sistema de pirateig renovat i noves opcions de combat visceral, incloent-hi un sistema brutal de desmembrament. El joc també presenta noves àrees i enemics, creats i controlats per SHODAN.

Els jugadors hauran de flexionar les seves habilitats per resoldre puzles i la seva astúcia de pirateig per avançar per Citadel Station i derrotar SHODAN. El joc ofereix una sèrie de trampes, puzles i secrets per descobrir, i els jugadors hauran d’utilitzar una combinació d’astúcia, sigil i armament futurista per sobreviure. El remake de System Shock promet posar a prova les habilitats de resolució de puzles i supervivència dels jugadors.

Nightdive Studios va treballar estretament amb molts dels membres de l’equip original de System Shock, incloent-hi la veu de SHODAN, Terri Brosius. L’edició de PC de System Shock està disponible per reservar a través de Steam, GOG i l’Epic Games Store i inclou una còpia gratuïta de System Shock 2: Enhanced Edition.

Les edicions de consola de System Shock es llançaran a PlayStation 4|5 i Xbox One i Series S|X en un futur, amb més detalls que es compartiran en el futur. El remake de System Shock és un joc imprescindible per als fans del joc original i també per als novells, que ofereix una nova visió d’un joc clàssic que va definir el seu gènere.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.